Λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις από τη σορό άνδρα στην Αγία Νάπα

Διενεργήθηκε σήμερα η νενομισμένη νεκροτομή επι της σορού του 34χρονου που εντοπίστηκε χθες νεκρός σε χωράφι στην Αγία Νάπα.

Η νενομισμένη νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, η οποία ωστόσο, δεν κατέδειξε τα ακριβή αιτία θανάτου και ως εκ τούτοου, λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου ανέφερε πως, «γύρω στις 06.05 της Παρασκευής 20 Ιουνίου, εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο στην Αγία Νάπα, νεκρός άνδρας. Η σκηνή αποκλείστηκε και μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις».

Πρόσθεσε ότι «από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να καταδεικνύει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια».

Δειτε Επισης

Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία λόγω των εκδηλώσεων παγκύπρια
Ένταλμα σύλληψης εναντίον του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 58χρονη στη Λεμεσό
Εννέα οι συλλήψεις στη Λάρνακα για παράνομη παραμονή στη Κυπριακή Δημοκρατία
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Απαντά ο Υφυπουργός Μετανάστευσης-«Δεν υπήρξαν βασανιστήρια μεταναστών στη Νεκρή Ζώνη»
Νέες αποκαλύψεις με τον διάλογο του πιλότου της Air India και του συγκυβερνήτη του-«Το αεροπλάνο είναι στα χέρια σου»