Απολογείται η Toyota για τα λανθασμένα sms λόγω ΤAKATA-«Η βάση δεδομένων παραχωρήθηκε από το ΤΟΜ»

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Toyota Κύπρου εκφράζει την ειλικρινή απολογία της για οποιαδήποτε ενόχληση ενδέχεται να προκάλεσε η αποστολή μηνύματος SMS, «σε παραλήπτες των οποίων τα στοιχεία μπορεί να μην ήταν πλήρως ενημερωμένα».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η αποστολή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μαζικής και αυτόματης ενημέρωσης ιδιοκτητών οχημάτων που επηρεάζονται από την ανάκληση αερόσακων TAKATA και δεν έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στις διάφορες κλήσεις του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και του κράτους».

«Η βάση δεδομένων για την αποστολή των μηνυμάτων παραχωρήθηκε από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών και περιλάμβανε δεκάδες χιλιάδες οχήματα, τα οποία δεν έχουν εισαχθεί, πωληθεί ή συντηρηθεί  από την Toyota Κύπρου. Ως εκ τούτου, η εταιρεία δεν διαθέτει πρόσβαση σε επικαιροποιημένα δεδομένα για τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων», προσθέτει.  

Παράλληλα αναφέρει πως, «η ασφάλεια των κατόχων οχημάτων με αερόσακους TAKATA αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα για την Toyota Κύπρου και τα μηνύματα αυτά  έχουν ως  στόχο την ενημέρωση, την υπενθύμιση και την επίσπευση της αναγκαιότητας για αντικατάστασή τους στο ειδικό Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης στην Κρατική Έκθεση. Παρά τη σχολαστική  προσπάθειά για ορθή διαχείριση της διαδικασίας, είναι πιθανόν να σταλούν μηνύματα σε παραλήπτες που δεν είναι πλέον ιδιοκτήτες των σχετικών οχημάτων ή των οποίων τα αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί, πληροφορίες που δεν μπορεί η εταιρεία να γνωρίζει». 

«Η Toyota Κύπρου απολογείται εκ των προτέρων για τυχόν αναστάτωση ή ενόχληση ενδέχεται να προκληθεί στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής. Παρότι πρόκειται για ζήτημα που δεν μπορεί να ελεγχθεί από την εταιρεία, υπογραμμίζεται ότι η όλη κατάσταση τυγχάνει διαχείρισης με την μέγιστη ευαισθησία και υπευθυνότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Προσανατολίζεται σε αγώνες με 800 φιλοξενούμενους η ΚΟΠ-Προτείνει καθολική απαγόρευση μετακίνησης η «Ισότητα»
Σε κοινή γραμμή πλεύσης τα πορίσματα για Μαρί και ΤΑΚΑΤΑ-Έδωσαν μεν γραμμή για τα ποινικά, ελέγχονται όμως άπαντες
Χείμαρρος στην ένσταση της η πλευρά της Βαρωσιώτου-Έδειξε κακοπιστία και παρεμβάσεις, θέτει θέμα για μη εξαίρεση Δικαστών
Τεχνικό πρόβλημα στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο-Στο σημείο η Αστυνομία
Στην 8η θέση πανευρωπαϊκά η Κύπρος στη μείωση αιτήσεων ασύλου το 2024
Σε απευθείας δίκη τρία πρόσωπα για δύο εμπρησμούς και μία απόπειρα στην Αραδίππου
Απορρίφθηκε η έφεση του ΥΠΑΝ για διαδοχικές ετήσιες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών
Πάνω από 500 οι αδειοδοτημένες δομές προσχολικής ηλικίας στους καταλόγους ΥΚΕ
Εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της Ν.Τ μετά την ανταλλαγή επιστολών-Εξαιρείται ο Αγγελίδης από τον χειρισμό κατόπιν αιτήματός της
Συνεχίζονται οι απάτες με δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 14 χιλιάδες από 32χρονη