Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, οι συστάσεις προς οδηγούς

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε Πέμπτη, 19 Ιουνίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος των περιοχών Κοτσιάτη και Τσερίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων. Επίσης το βράδυ της Πέμπτης, θα συνεχίζονται οι εργασίες που διεξάγονται αυτή την περίοδο στους αυτοκινητοδρόμους Αμμοχώστου-Λάρνακας και Πάφου-Λεμεσού.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο τμήμα από την έξοδο προς Κοτσιάτη μέχρι τον νέο περιμετρικό αυτοκινητόδρομο, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, από τις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι τις 5.00 το πρωί αύριο Παρασκευή, 20 Ιουνίου, θα διεξάγονται εργασίες σήμανσης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα του δρόμου.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς τη Λεμεσό, στο τμήμα από την Αυδήμου προς την Επισκοπή, θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι τις 5.30 το πρωί της Παρασκευής, εργασίες για συντήρηση του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίστοιχο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Πάφο, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου, στην κατεύθυνση προς την επαρχία Αμμοχώστου, στο τμήμα μεταξύ του κόμβου Καλού Χωριού και του κόμβου Ριζοελιάς, θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι τις 5.30 το πρωί της Παρασκευής, εργασίες για συντήρηση του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από τον κόμβο Καλού Χωριού προς τον κόμβο Ριζοελιάς για απόσταση τριών χιλιομέτρων περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίστοιχο τμήμα στην κατεύθυνση από Ριζοελιά προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Δειτε Επισης

Κατηγορήθηκε γραπτώς ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής το 2024
Βολές από δικηγόρο της αστυνομικού που τέθηκε σε διαθεσιμότητα κατά Αρχηγού και Λαμπριανίδου για διαρροές-Ρίχνει το γάντι σε Αγγελίδη για χειρισμούς
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα δίπλα από δρόμο στο Τσέρι-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία (pics)
Ανανεώθηκε η διαθεσιμότητα των αστυνομικών για τις ερωτικές περιπτύξεις-Σε εξέλιξη η ποινική, άρχισε έρευνα για τη διαρροή
Αποζημιώθηκε η αστυνομικός για την επίθεση στην Αγία Νάπα-Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή στη μια
Παρίσταναν τους γιατρούς και ζητούσαν λεφτά από ηλικιωμένες για επεμβάσεις στα παιδιά τους-Στο κελί δύο πρόσωπα
Συζήτησαν για μετακίνηση οπαδών Αρναούτης και Λοϊζίδης-Συστήνεται κοινή Επιτροπή
Ξεπέρασαν τις 2.000 οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από το 2017-Πάνω από 900 την τελευταία τριετία
Πέντε συλλήψεις στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν μαχαίρι, ναρκωτικά και ασημένιες αλυσίδες χειρός
Φωτιά σε παλιά αντικείμενα σε ακατοίκητη πολυκατοικία στην Πάφο