Για απόπειρα φόνου, μαχαιροφορία και σωματική βλάβη καταζητούνται οι πρωταγωνιστές της συμπλοκής στην Πάφο

Γύρω στις 20:30 χθες βράδυ (16/06/2025), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για συμπλοκή προσώπων στην περιοχή ‘’Δασούδι’’ στην Πάφο, τα οποία κρατούσαν ρόπαλα, μαχαίρια και κομμάτια ξύλου.

Στην σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη της ΑΔΕ Πάφου, όπου εντόπισαν πέντε πρόσωπα ηλικίας 20, 22, 26 και 35 χρονών, τα οποία έφεραν εμφανή τραύματα στο σώμα τους και κλήθηκαν ασθενοφόρα τα οποία τους μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Τα τρία εκ των πέντε πιο πάνω προσώπων, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα κρατήθηκαν για νοσηλεία με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

Στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και κατ’ επέκταση δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 22, 30 και 33 ετών, τα οποία και καταζητούνται. Τα αδικήματα τα οποία διερευνώνται εναντίον τους, αφορούν 1)συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, 2)απόπειρα φόνου, 3)πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 4)μαχαιροφορία κ.α.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Έγκλημα χαρακτήρισε τη φωτιά ο Ιεζεκιήλ-«Έγινε στάχτη το ελαιοχώρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δασοπυροσβέστης»
Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία
Στον εισαγγελέα σήμερα η Ειρήνη Μουρτζούκου για τις δολοφονίες τριών παιδιών-Δηλώνει αθώα
Όταν το κράτος τροφοδοτεί τον κύκλο της σιωπής, μεγαλώνει ο κύκλος της βίας
Η θερμή συνάντηση Παπαδόπουλου-Καρογιάν και οι βάσεις συνεργασίας εκτός Βουλευτικών
Τελευταίες προσπάθειες Ολγκίν για πρόοδο στη Νέα Υόρκη-Με πλήρως αρνητική διάθεση ο Τατάρ
Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν