Παραιτήθηκε ο Καπαρδής λόγω της υπόθεσης του προπονητή που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ο Ανδρέας Καπαρδής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, σε σημερινή συνεδρία ο κ. Καπαρδής υπέβαλε την παραίτηση του από την Επιτροπή, αναφορικά με την υπόθεση του προπονητή, ο οποίος ενώ κατηγορείτο για σοβαρά ποινικά αδικήματα, μετέβη σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε δημοτικό σχολείο.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (Ε.Δ.Π.Α.) εξετάστηκε σε βάθος το θέμα το οποίο προέκυψε για τον προπονητή/διαιτητή του καράτε ο οποίος παρευρέθηκε στις 3/6/2025 σε δημόσιο δημοτικό σχολείο στα πλαίσια Προγράμματος του Τομέα Δ της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας του Αθλητισμού.

Παρά το ότι ξεκαθαρίστηκε το γεγονός ότι το όλο περιστατικό προέκυψε εν αγνοία του ότι, εναντίον του εν λόγω προπονητή/διαιτητή εκκρεμούσαν κατηγορίες για σοβαρά αδικήματα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ομότιμος Καθηγητής Δρ. Ανδρέας Καπαρδής, μετουσιώνοντας σε πράξη την έννοια της ευθιξίας, υπέβαλε την παραίτηση του από Πρόεδρος της Ε.Δ.Π.Α.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ευχαριστεί τον κύριο Καπαρδή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην Ε.Δ.Π.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Προπονητής που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα μετέβη σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε δημοτικό

Δειτε Επισης

Βέτο σε μέλη ΔΣ δημόσιου οργανισμού να διεκδικήσουν θέση Γενικού Διευθυντή θέλει να βάλει η Βουλή
Με τις ίδιες προϋποθέσεις του ανεργιακού το κατά χάριν επίδομα σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες
Μετά τον Ασπρόκρεμμο, μεγάλη ανησυχία και για το Κούρη-Τραγική η κατάσταση σε όλα τα φράγματα
Προετοιμάζεται για ρεκόρ αναχωρήσεων μεταναστών η Κύπρος-Ξεπέρασαν τις πέντε χιλιάδες σε πέντε μήνες
Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»