Καταγγελία παράνομου γραφείου στα κατεχόμενα από Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών

Σε δεύτερη καταγγελία στην Αστυνομία, έχει προχωρήσει το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών αναφορικά με υπόθεση ενδεχόμενης συνεργασίας κτηματομεσιτικού γραφείου, που λειτουργεί στην Κυπριακή Δημοκρατία, με παράνομο γραφείο που φέρεται να λειτουργεί με την ίδια επωνυμία στα κατεχόμενα.

Σε ανακοίνωση του Συμβουλίου αναφέρεται ότι είναι καθήκον του να διαφυλάττει την αξιοπιστία του επαγγέλματος και να διασφαλίζει ότι ασκείται εντός των πλαισίων της νομιμότητας.

Το Συμβούλιο καλεί το κοινό σε περίπτωση που έχει οποιαδήποτε πληροφορία ή στοιχεία για πράξεις ή ενέργειες που συνδέονται με παράνομη διαχείριση ή προώθηση ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα από πρόσωπα που δραστηριοποιούνται ως κτηματομεσίτες ή παριστάνουν ότι είναι κτηματομεσίτες, να επικοινωνεί άμεσα με το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών στο τηλέφωνο 22666377 ή στο email info@ktimatomesites.com.

Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο διερευνά όλες τις καταγγελίες που υποβάλλονται ενώπιον του με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

«Ως Συμβούλιο στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάθε προσπάθεια, που στοχεύει στην προστασία των περιουσιών των εκτοπισμένων και στην αποτροπή του σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα. Διαβεβαιώνουμε ότι το Συμβούλιο θα είναι σύμμαχος και αρωγός σε κάθε ενέργεια, που στρέφεται προς την κατεύθυνση της αποτροπής και ιδανικά της εξάλειψης αυτών των απαράδεκτων και επιζήμιων για την χώρα μας φαινομένων», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών Μαρίνος Κυναιγείρου.

Όπως σημειώνεται, τέλος, η συνεργασία του κοινού είναι πολύτιμη στην προσπάθεια πάταξης τέτοιων φαινομένων, που πλήττουν όχι μόνο την περιουσία εκτοπισμένων συμπολιτών μας, αλλά και το κύρος του επαγγέλματος του κτηματομεσίτη.

Δειτε Επισης

Βέτο σε μέλη ΔΣ δημόσιου οργανισμού να διεκδικήσουν θέση Γενικού Διευθυντή θέλει να βάλει η Βουλή
Με τις ίδιες προϋποθέσεις του ανεργιακού το κατά χάριν επίδομα σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες
Μετά τον Ασπρόκρεμμο, μεγάλη ανησυχία και για το Κούρη-Τραγική η κατάσταση σε όλα τα φράγματα
Ο αποχαιρετισμός του Καρούσου στον Θ. Πυρίλλη-«Famagusta Brothers, οι υπόλοιποι δήμαρχοι μας φώναζαν Χιώτες»
Ικανοποίηση ΕΟΑ για πολύ μεγάλες ποσότητες νερού σε γεώτρηση στην Αγ. Μαρίνα Χρυσοχούς
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
ΓΝ Λευκωσίας και Μακάρειο επίσημα διαπιστευμένα από τον Οργανισμό Accreditation Canada-«Επιτυχία εθνικής σημασίας»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
Τελική ευθεία για αποζημιώσεις κουρεμένων με νέα πλατφόρμα επιβεβαίωσης αιτήσεων
Με «ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ» ο Sais.