Στην Αθήνα ο Πρόεδρος για τη Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για την Αθήνα, όπου το απόγευμα θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, θα γίνει η τελετή ανάληψης των καθηκόντων από τον νέο ΓΓ του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Θωμά Καζάκο. 

Στο πλαίσιο της Συνέλευσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από την Υφυπουργό Ναυτιλίας κα. Μαρίνα Χατζημανώλη, θα έχει επαφές με στελέχη της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει προς τιμή του η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας, ενώ το βράδυ, θα παραστεί σε εκδήλωση ανακήρυξής του σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Την Παρασκευή, 13 Ιουνίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Καβάλα, όπου θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΤΥΚ και ο Δήμος Νέστου στην Κεραμωτή, παρουσία αξιωματούχων της Ελληνικής Κυβέρνησης και των τοπικών Αρχών. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμή των πεσόντων Ελλαδιτών οπλιτών και αξιωματικών που υπηρέτησαν στην Κύπρο, ενώ θα παραστεί και στην τελετή ταφής των οστών του πεσόντος Χαράλαμπου Σαμλιάν. Θα προηγηθεί σύντομη μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Δημοτικό Μέγαρο Νέστου και συνάντηση με τοπικούς φορείς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίο θα συνοδεύουν ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Αντωνίου και υπηρεσιακοί παράγοντες, θα επιστρέψει στην Κύπρο το απόγευμα της 13ης Ιουνίου

Δειτε Επισης

Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία
Μάχη για τη ζωή δίνει 27χρονος μετά από τροχαίο-Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
Στον εισαγγελέα σήμερα η Ειρήνη Μουρτζούκου για τις δολοφονίες τριών παιδιών-Δηλώνει αθώα
Όταν το κράτος τροφοδοτεί τον κύκλο της σιωπής, μεγαλώνει ο κύκλος της βίας
Η θερμή συνάντηση Παπαδόπουλου-Καρογιάν και οι βάσεις συνεργασίας εκτός Βουλευτικών
Τελευταίες προσπάθειες Ολγκίν για πρόοδο στη Νέα Υόρκη-Με πλήρως αρνητική διάθεση ο Τατάρ
Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν