Στο 80-90% η πληρότητα στα κέντρα αναψυχής το τριήμερο Κατακλυσμού

Στο 80% με 90% κυμάνθηκε η επισκεψιμότητα παγκύπρια στα κέντρα αναψυχής το τριήμερο του κατακλυσμού, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ), Φύτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως το φετινό ήταν ένα από τα καλύτερα τριήμερα του κατακλυσμού των τελευταίων ετών από πλευράς επισκεψιμότητας στα κέντρα αναψυχής.

Καταγράφηκαν μεγάλες πληρότητες, ανέφερε, ευχόμενος όπως αυτή η επισκεψιμότητα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο. Η φετινή τουριστική περίοδος, είπε ο κ. Θρασυβούλου, είναι η ίδια με την περσινή και αναμένεται να κυμανθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ανέφερε πως μόνο έτσι θα γίνει κατορθωτή η επιβίωση των επιχειρήσεων της επισιτιστικής βιομηχανίας.

Πρόσθεσε, ακόμη, πως οι προσπάθειες για επέκταση της τουριστικής περιόδου πρέπει να είναι συνεχείς ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει η τουριστική βιομηχανία.

Ερωτηθείς, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια τα κέντρα αναψυχής που τυγχάνουν της μεγαλύτερης επισκεψιμότητας είναι αυτά που επισκέπτεται η νεολαία και όχι άτομα μεγαλύτερων ηλικιών. 

Μεγάλη ζήτηση, συνέχισε, έχουν και τα κέντρα με θέα στη θάλασσα. 

Δειτε Επισης

Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Αναμένονται βροχές στα ορεινά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της λίμνης Μεμί για άρδευση-«Δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες»
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
ΤΟΜ: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά οι διαθέσιμες χορηγίες για ηλεκτροκίνηση
Εντός των ημερών το πόρισμα της πειθαρχικής εναντίον του Εκτελεστικού Διευθυντή Λάρνακας-Αμμοχώστου
Ανησυχία βουλευτών για τις συνθήκες διαβίωσης σε δομές φροντίδας
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ σε θέματα μεταφορών συζήτησαν Βαφεάδης με Ρέγκεβ
Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας