Δύο ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα-Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ

Ένοπλες ληστείες με στόχο καταστήματα τυχερών παιχνιδιών σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας το βράδυ της Κυριακής, σε Βύρωνα και Καλλιθέα.

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε στις 21:48 όταν δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κορδελιού και Τιμοθέου και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και άρπαξαν 3.500 ευρώ πριν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η δεύτερη ληστεία σημειώθηκε περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 23:50, με έναν ένοπλο άνδρα να «χτυπάει» κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην οδό Λασκαρίδου στην Καλλιθέα. Ο ένοπλος ληστής απείλησε τον ηλικίας 20 ετών υπάλληλο, πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι το ενδεχόμενο οι δύο ένοπλες ληστείες να σχετίζονται.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Στo στενό κύκλο του καθηγητή στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή-Είχε συνεργό ο δράστης
Ψάχνουν αν εμπλέκεται τρίτο όχημα στο θανατηφόρο με τον 21χρονο-Πετάχτηκε από το παράθυρο η συνοδηγός
Η οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στη συνάντηση Γεραπετρίτη-Χαφτάρ στη Λιβύη
«Απόβαση» μεταναστών σε παραλία με λουόμενους-Πάνω από 750 άνθρωποι έφτασαν σε Κρήτη και Γαύδο
Μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Τι κατέθεσε η Ελληνίδα πρώην σύζυγός του
Έρευνα στον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεκίνησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στην Ελλάδα
Συγκλονίζει η περιγραφή 14χρονης για τα όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων Ρομά-«Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;»
Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο στο Μαυρομμάτι-Απλογούνται οι δεκατέσσερις κατηγορούμενοι