Έκλεψε μοτοποδήλατο και το έκρυψε στο σπίτι του-Συνελήφθη 17χρονος

Στη σύλληψη ενός 17χρονου που διαπιστώθηκε ότι έκλεψε μοτοποδήλατο την περασμένη Τετάρτη στη Λεμεσό, προχώρησε η Αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν γύρω στις 9:00 το βράδυ, έρευνα σε κατοικία στη Λεμεσό, όπου εντόπισαν μοτοποδηλάτο, το οποίο είχε κλαπεί. Με τον εντοπισμό του μοτοποδηλάτου χθες βράδυ, τα μέλη του ΟΠΕ προχώρησαν στη σύλληψη 17χρονου, στην παρουσία του οποίου έγινε η έρευνα, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Η κλοπή του μοτοποδηλάτου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 04 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το μοτοποδήλατο κλάπηκε το βράδυ μεταξύ 03 και 04 Ιουνίου, ενώ ήταν σταθμευμένο, στον χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην κατοικία του ιδιοκτήτη του, στη Λεμεσό.

Την υπόθεση διερευνά ο Κεντρικός Σταθμός Πόλεως Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτιά σε τετράτροχη στην Αγία Νάπα-Καταστράφηκε ολοσχερώς

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή