Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
18:06 - 08 Ιουνίου 2025

Στη σύλληψη δύο ανηλίκων, οι οποίοι επιτέθηκαν σε διανομέα φαγητού, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από αλλοδαπό διανομέα φαγητού, ηλικίας 32 ετών ότι ενώ ήταν σταθμευμένος με το μοτοποδήλατο του στη λεωφόρο Αμμοχώστου, δύο ανήλικοι αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 17 τών, οι οποίοι οδηγούσαν ποδήλατο, κτύπησαν εσκεμμένα στο δοχείο μεταφοράς φαγητού που ήταν προσαρτημένο στο μοτοποδήλατο του και άρχισαν να τον προκαλούν για να ξεκινήσουν καυγά.
Στη συνέχεια του επιτέθηκαν, κτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματος του με γροθιές και κλωτσιές. Ένας εξ αυτών ανέσυρε μικρό μαχαίρι και τον τραυμάτισε στα δάκτυλα του αριστερού χεριού. Στο μέρος έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας, όπου εντόπισαν τους υπόπτους και τους οδήγησαν στο ΤΑΕ Λάρνακας.
Ο 32χρονος έτυχε ιατρικής περίθαλψης στο Νοσοκομείο Λάρνακας και η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή και έλαβε εξιτήριο.
Οι ύποπτοι αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης. Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση τραυματισμού, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας και κοινής επίθεσης που διαπράχθηκε την ίδια ημέρα στη Λάρνακα.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Μάχη για τη ζωή δίνει 18χρονος-Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία
- Σε καταστολή 75χρονος-Παρασύρθηκε σε ποδηλατικό αγώνα στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το δρόμο
- Ξεκίνησε από την εστία κουζίνας και επεκτάθηκε στην οροφή η φονική πυρκαγιά με θύμα τον 27χρονο
- Χειροπέδες και σε 36χρονο για την εισαγωγή ναρκωτικών μέσα σε πακέτα με μπισκότα και τσίχλες
- Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε φούρνο, πρόταξαν μαχαίρι και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή
- Απόπειρα αυτοκτονίας στις Κεντρικές Φυλακές-Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο κρατούμενος
