Χειροπέδες σε 47χρονο για εισαγωγή ναρκωτικών-Εντοπίστηκαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Χειροπέδες σε 47χρονο πέρασε η Αστυνομία, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών, τα οποία εντοπίστηκαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα προϊόντα εντοπίστηκαν σε δύο ταχυδρομικά πακέτα, που έφτασαν στα γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών, στην επαρχία Αμμοχώστου, από χώρα του εξωτερικού.

1

Συγκεκριμένα εντός των πακέτων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 300 φακελάκια με φυτική ύλη και 20 ατμιστές καπνίσματος, που φαίνεται να περιέχουν την ουσία THC, 36 συσκευασίες με μπισκότα, 36 συσκευασίες με τσίχλες, 20 συσκευασίες με τσάι και 10 σωληνάρια κρέμες, που φαίνεται να περιέχουν την ουσία CBD.

2

Στο πλαίσιο των εξετάσεων που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 47χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

3-1-450x377

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζουν τις εξετάσεις.        

4-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Προβλέψεις αναλυτών ότι ο καυγά των… κολλεγιόπαιδων Τραμπ-Μασκ θα καταλήξει σε εκεχειρία
Νομικοί επιβεβαιώνουν πως ο Τραμπ μπορεί να απελάσει τον Μάσκ αν αποδειχθεί ότι παρανόμησε
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Ο πιλότος του Πάμπλο Εσκομπάρ δίνει την πρώτη του συνέντευξη-«Είχα 30 Λαμποργκίνι, έπαιρνα 20 εκατ. το μήνα»
ΒΙΝΤΕΟ: Πρωτοφανούς κλίμακας ρωσική επίθεση εναντίον του Χαρκόβου και της Χερσώνας-Πέντε νεκροί