Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 43χρονος που καταζητείτο για υπόθεση ναρκωτικών και εντοπισμό 120 χιλιάδων ευρώ

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 43χρονος που καταζητείτο για δέκα μέρες σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών και εντοπισμό 120 χιλιάδων ευρώ, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, όπου ο ίδιος παρουσιάστηκε γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα, ο 43χρονος που καταζητείτο σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και κατοχής με σκοπό τη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β΄, αδικήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες καθώς επίσης και κατοχής εκρηκτικών υλών, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και 25/05/2025, στην Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, προχώρησαν την Κυριακή 25 Μαΐου, σε έρευνα υποστατικών, οχημάτων και σκάφους στη Λεμεσό.

Κατά την διεξαγωγή των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 540 γραμμαρίων, μία ζυγαριά, τέσσερις σπαστήρες, 31 πλήρη φυσίγγια διαμετρημάτων 7,65μμ και 9μμ, και το συνολικό χρηματικό ποσό των €120,105.

Για τα πιο πάνω ανευρεθέντα, συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα εκ των οποίων οι δύο, αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα παραπέμφθηκαν ήδη σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 14 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Financial Times: Η Κύπρος και άλλα μεσογειακά κράτη της ΕΕ αντιδρούν στη συμφωνία Γαλλίας-ΗΒ για το μεταναστευτικό
Σκοτάδι στις έρευνες για τη συντριβή του Dreamliner της Air India-Τώρα μιλούν ακόμη και για δολιοφθορά
Ιράν: Σοβαρές αμφιβολίες για τον σεβασμό της εκεχειρίας από το Ισραήλ
Η χρήση σμυρίλιου προκάλεσε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Καταγγέλλει τους πολίτες το Τμήμα Δασών καθώς δεν είχαν άδεια
Υπ.Υγείας: Στόχος η αναβάθμιση φροντίδας παιδιών με καρκίνο-38 νέες περιπτώσεις στις ηλικίες 0-19 ετών κάθε χρόνο
Θρίλερ με την εξαφάνιση 55χρονου Βρετανού τουρίστα στην Κάρπαθο
Τραγωδία στην Πάφο-28χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Τρεις νέες συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή και απόπειρα φόνου στην Πάφο
Κρεμλίνο: Σκληρότερες κυρώσεις ΕΕ στη Ρωσία θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στις ευρωπαϊκές οικονομίες
Ψάχνουν φόρμουλα για διάθεση νερού στους γεωργούς-«Η μόνιμη επίλυση του υδατικού είναι μονόδρομος»