Κατηγορούν τον Τατάρ για ψέματα στα κατεχόμενα-Δάκρυσε επειδή θυμήθηκε τα γεγονότα... λάθος

"Ψέματα είπε ο Ερσίν Τατάρ" και έκλαψε για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους γράφει η ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο Τ/κ ηγέτης.

Στο βίντεο ο κ. Τατάρ μιλά σε ένα τουρκικό κανάλι στο YouTube που ονομάζεται «Hoth Media», ενόψει των επερχόμενων «προεδρικών εκλογών», όπως σχολιάζει η εφημερίδα, και αναφέρει ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ πως το 1983 ήταν στο τρένο στο Λονδίνο, όπου τότε διέμενε, και διάβασε στους Times ότι οι «Τ/κ ανακήρυξαν το δικό τους κράτος» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Όπως έκανε και στο βίντεο. 

Σύμφωνα με τη "Γενί Ντουζέν", το συγκεκριμένο βίντεο – συνέντευξη, σχολιάστηκε στα ΜΚΔ ως «ψεύτικα δάκρυα», και ο Οσμάν Γιαγίζ Κιρμίζι, γιος του Ιλτέρ Κιρμίζι, γνωστού στελέχους της TMT, βρήκε τον τίτλο της εφημερίδας που ανέφερε ο Τατάρ και τον κοινοποίησε. Η εφημερίδα περιλαμβάνει τη φράση «Οι ηγέτες του κόσμου ενώνονται στην απόρριψη του νέου κυπριακού κράτους», η οποία είναι ακριβώς το αντίθετο από τις δηλώσεις του Ερσίν Τατάρ, όπως αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας
Βλέπει Φιντάν στην Άγκυρα η Ολγκίν-Ακολουθούν οι επισκέψεις σε Αθήνα και Λονδίνο
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα
Έκλεισαν οι κάλπες στην ΕΔΕΚ-Η ώρα της κρίσης για Αναστασίου και Διομήδους
Τιμησε τους πεσόντες από τον Κοντεμένο ο Ιωαννίδης-«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τη διχοτόμηση»
Κοινά μηνύματα Αναστασίου και Διομήδους από την κάλπη-Καλούν σε συστράτευση και ενίσχυση της ΕΔΕΚ
Κάλεσμα Διομήδους στους ΕΔΕΚίτες για να ψηφίσουν-«Να πείσουμε και πάλι την κυπριακή κοινωνία ότι η ΕΔΕΚ μπορεί»