Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στην ξύλινη στέγη υπό ανακαίνιση κατοικίας

Εκτεταμένες ζημιές στη ξύλινη στέγη υπό ανακαίνιση κατοικίας στη Λάρνακα, προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη 29 Μαϊου.

Σε ανάρτηση του στην Πλατφόρμα Χ, ο Ανδρέας Κεττής, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει πως «στις 10:49 χθες Πέμπτη 29 Μαΐου, δύο στελεχωμένα οχήματα των Πυροσβεστικών Σταθμών Λάρνακας, ανταποκρίθηκαν σε πυρκαγιά στη στέγη παλιάς, πλινθόκτιστης με εξωτερική πέτρινη επένδυση οικίας στην Λάρνακα».

Από την πυρκαγιά «προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην ξύλινη στέγη της κατοικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών».

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή «η κατοικία ήταν κλειδωμένη και ήταν υπό ανακαίνιση, ενώ δεν υπήρχε κανένα άτομο εντός της».

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Δειτε Επισης

Στο «εδώλιο» της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ η Αστυνομία-Ομοφωνία τριών υπουργών για μη ενημέρωση του Συμβουλίου
Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Πυρκαγιά παρά το καζίνο της Λεμεσού-Κατέκαυσε δύο εκτάρια γης
Ζήτησε έκθεση γεγονότων για το φερόμενο ομοφοβικό επεισόδιο στην Ελλάδα το ΥΠΑΝ-Περιμένει την επιστροφή μαθητών
Αγνοείται 37χρονος τουρίστας που διέμενε στην Αγία Νάπα-Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία (pic)
Πάνω από 140 παιδιά μίλησαν ως θύματα ή ως μάρτυρες σεξουαλικής κακοποίησης το 2024
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης από τη Βρετανία-Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και εξαφανίστηκε (pic)
Καταγγελία για ομοφοβικό επεισόδιο στο pride της Θεσσαλονίκης-Δείχνουν ως θύτες Κύπριους μαθητές