Στην Ολομέλεια 33 νομοθετήματα για εκλογικές διαδικασίες

Σήμερα το απόγευμα, 33 νομοθετήματα (νομοσχέδια και προτάσεις νόμου), που αφορούν εκλογικές διαδικασίες και συναφή θέματα θα υπερψηφιστούν από την Ολομέλεια της Βουλής, δήλωσε μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Εσωτερικών ο Πρόεδρός της, Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού.

«Έχει συμφωνηθεί και η διαδικασία και ο χρόνος», ανέφερε ο κ. Δαμιανού, εκφράζοντας την εκτίμηση «ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά, διότι έχει υπάρξει αρκετή προεργασία μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων και των μεμονωμένων Βουλευτών».

Είπε επίσης ότι η Βουλή θα επανέλθει μέσα στο φθινόπωρο για τα υπόλοιπα ζητήματα

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ παραπέμποντας στο Μαρί-«Ειδικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να σκέφτεται διπλά»
«Η Κυπριακή Δημοκρατία οφείλει να παράσχει πλήρη κάλυψη στον Σενέρ Λεβέντ»
Τους ήρωες του Λυθροδόντα τίμησε η υφυπουργός Πολιτισμού
Επικρίσεις ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και Χριστοδουλίδη για σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-«Σαββίδης και Αγγελίδης θα κριθούν για άλλη μια φορά»
Ανησυχία ΔΗΜΑΛ-«Διάβρωση συνταγματικών δικαιωμάτων με τη νέα νομοθεσία για συναθροίσεις»
Τις τρεις γυναίκες φωνή της Κυπριακής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρουσίασε ο Χριστοδουλίδης
Για χρέος στους νεκρούς και καθήκον απέναντι στις επερχόμενες γενιές μίλησε ο Ιωάννίδης
Μ. Δαμιανός: Αδιαπραγμάτευτο το καθήκον μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για βιώσιμη λύση
Γενικός Διευθυντής ΥΠΕΣΗ: Κύρια επιδίωξη η μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα κανονικό κράτος
Ζητά πλήρη διερεύνηση του πορίσματος ΤΑΚΑΤΑ η ΕΔΕΚ-«Όσοι κατέχουν αξιώματα, δεν μπορούν να τη γλυτώνουν πίσω από υπηρεσιακούς»