Συνεχίζει τις επαφές της στην Κύπρο η Ολγκίν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, συνεχίζει τις επαφές της στην Κύπρο, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο νησί και αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με την Τεχνική Επιτροπή για τη Νεολαία.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η κ. Ολγκίν συναντήθηκε χθες με τις δύο διαπραγματευτικές ομάδες, με επικεφαλής τους Μενέλαο Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ αντίστοιχα.

Επίσης, είχε συναντήσεις με τις Τεχνικές Επιτροπές για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σήμερα θα συναντηθεί με την Τεχνική Επιτροπή για τη Νεολαία, καθώς και με μέλη της διπλωματικής κοινότητας.

Δειτε Επισης

Τι είναι η χρόνια φλεβική ανεπάρκεια με την οποία διαγνώστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ
Καταζητείται 49χρονος για αδικήματα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις (pic)
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Εντεκάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε δύο πλωτά γεωτρύπανα-Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
Συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα στη Λάρνακα που διέμεναν παράνομα στη Κύπρο
Λιού Γιαντάο: Κίνα και Κύπρος υποστηρίζουν σθεναρά η μία την άλλη σε θέματα κυριαρχίας,
Επιτέθηκαν σε 24χρονο σε στάση λεωφορείου στη Λάρνακα και του έκλεψαν το σακίδιο του και 50 ευρώ
Ξεγέλασαν 53χρονο για δήθεν πρόστιμο και του απέσπασαν 18,5 χιλιάδες ευρώ
Ισχυρισμοί Τατάρ για μη ανακοίνωση διάνοιξης σημείων διέλευσης-«Το ζήτημα θα είχε επιλυθεί εάν δεν επέμεινε ο Χριστοδουλίδης»