Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η θεία της επτάχρονης που πέρασε από τζαμαρία

Συνελήφθη η θεία της 7χρονης μετά την ασύλληπτη τραγωδία στη Καλλιθέα, όταν το κοριτσάκι πάνω στο παιχνίδι, πέρασε μέσα από τζαμαρία και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η οικογένεια του κοριτσιού, η οποία διατηρεί φούρνο στην περιοχή, είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία. Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, ηλικίας 5 ετών ενώ σε σοκ βρίσκεται η γειτονιά μετά το τραγικό συμβάν.

Η 7χρονη είχε μεταβεί στο σπίτι των νονών της συνοδευόμενη από τη 37χρονη θεία της. Καθώς έπαιζε, κατευθύνθηκε προς το μπαλκόνι και έπεσε επάνω σε τζαμαρία, η οποία έσπασε, προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα.

«Ακούσαμε μια τζαμαρία να σπάει με έντονο θόρυβο και από πίσω σπαρακτικές κραυγές και ένα παιδάκι να κλαίει. Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά», δήλωσε γείτονας στο Mega.

Η αντίδραση της θείας και τα τελευταία λόγια του κοριτσιού

Η 37χρονη θεία, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, επιχείρησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία της μικρής. Μάρτυρες ανέφεραν ότι την είδαν να κρατά την πληγή με τα χέρια της, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Στο διαμέρισμα έφτασαν άμεσα διασώστες και αστυνομικές δυνάμεις. Η 37χρονη θεία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν και στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όταν η μητέρα της 7χρονης ενημερώθηκε από τους γιατρούς πως το παιδί της δεν τα κατάφερε.

«Έχασα το παιδί μου!» φώναζε με λυγμούς, σύμφωνα με τον Alpha, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την επαναφέρουν. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που διήρκεσαν περίπου 40 λεπτά, η 7χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Πηγή: Iefimerida

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το παιχνίδι της επτάχρονης εξελίχθηκε σε τραγωδία στην Ελλάδα-Τραγική ειρωνεία πως πλησίαζαν τα γενέθλιά της

Δειτε Επισης

Αισιόδοξη η Ολγκίν για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο-«Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη, μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο»
To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Η ΕΛΑΣ έπιασε στον ύπνο τον Τούρκο μαφιόζο-Εγκατέλειψε το τζιπ, ήθελε να περάσει τα σύνορα
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο