Δικαιώθηκε ο Δήμος Πάφου σε δικαστική μάχη για ανέγερση του νέου Δημοτικού Μεγάρου

Δικαιώθηκε έπειτα από νέα δικαστική απόφαση «σε σχέση με αδικαιολόγητες και αυθαίρετες απαιτήσεις» που αφορούσαν τη διακοπή ανέγερσης του νέου Δημοτικού Μεγάρου, αναφέρει ο Δήμος Πάφου σε ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, νέα δικαστική απόφαση, αυτή τη φορά προερχόμενη από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, «δικαιώνει τον Δήμο Πάφου και τις αποφάσεις του, να μην ικανοποιήσει αδικαιολόγητες και αυθαίρετες απαιτήσεις που αφορούσαν την διακοπή της ανέγερσης του Νέου Δημοτικού Μεγάρου, λόγω των απρόβλεπτων οικονομικών γεγονότων του Μάρτη του 2013, χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου Πάφου».

Σημειώνεται ότι με απόφαση του ημερομηνίας 26 Μαΐου στα πλαίσια της αγωγής 4135/2015 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, απέρριψε στην ολότητα της την απαίτηση ύψους €427.613,25 που υπέβαλε η ενάγουσα εταιρεία η οποία είχε αναλάβει την υπεργολαβία μηχανολογικών εγκαταστάσεων του Νέου Δημοτικού Μεγάρου.

Απεναντίας, αναφέρεται, η αγωγή του υπεργολάβου είχε επιτυχή έκβαση εναντίον του εργολάβου του Έργου, κοινοπραξίας εταιρειών «η οποία πλέον καλείται να αποζημιώσει τον Υπεργολάβο της με το ποσό των €5.858, που αφορούσε εκτελεσθείσα εργασία που δεν του είχε καταβληθεί καθώς και τα δικηγορικά έξοδα της αγωγής». 

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Είμαι ζωντανός, έτοιμος να θυσιαστώ»-Ανατροπή με στενό σύμβουλο του Χαμενεΐ που είχαν κηρύξει νεκρό οι Ισραηλινοί
Έμπρακτη η αλληλεγγύη Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Κύπρο, λέει ο Συμπρόεδρός της
Συνεχίστηκε η αντεξέταση της Γερμανίδας που συνελήφθη για σφετερισμό-Αναφέρθηκε στη συζήτηση της με τον Γεάδη
Επαναπατρίζονται σαραντατρείς Κύπριοι από το Ισραήλ και άλλοι έξι από το Ιράν
«Η κρίση Ισραήλ-Ιράν είναι σύμπτωμα ενός αποτυχημένου, ηγεμονικού και στρατιωτικοποιημένου διπλωματικού πλαισίου»
Επαναπατρίστηκαν πέραν των 1.500 Ισραηλινών με σκάφος από την Κύπρο
Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Πρόσταγμα Στεφάνου για πολιτική αντεπίθεση της Αριστεράς-«Είμαστε κόμμα ανανεωμένο, μαχητικό και ισχυρό»
ΒΙΝΤΕΟ: Φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές προκάλεσαν ζημιές σε πολεμικά αεροπλάνα με προορισμό το Ακρωτήρι
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών θα απευθυνθεί στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ