Συναντήθηκε με Ονάρ η Ολγκίν-Επί τάπητος η επόμενη άτυπη συνάντηση

Για την επόμενη άτυπη συνάντηση και την πρόοδο στα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη συζήτησε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, Γκιουνές Ονάρ, κατά τη συνάντησή του με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του γραφείου του Τατάρ αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πρόοδος που σημειώθηκε στα 6 θέματα συνεργασίας που συμφώνησαν τα μέρη στην διευρυμένη άτυπη συνάντηση της Γενεύης. Επίσης, συζητήθηκε η επόμενη άτυπη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουλίου και η πολιτική συγκυρία στο νησί υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η «νομική σύμβουλος» Σουλέν Καραμπατσάκ, η «συντονίστρια ΜΟΕ και Διμερών Τεχνικών Επιτροπών» Σενιχά Μπιράντ Τσινάρ, καθώς και τα μέλη της τ/κ διαπραγματευτικής ομάδας, Οζλέμ Ιντζέ και Κερέμ Χασέρ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Β. Κασσιανίδου: Χρέος μας η διατήρηση της φλόγας της επιστροφής- επανένωσης
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Λιθουανία για συνάντηση με τον ομόλογό του
Ξαναζεσταμένο φαγητό από Τατάρ για λύση δύο κρατών-«Δεν πρόκειται να εγκαταλειφθούν οι εγγυήσεις Τουρκίας»
Ν. Χριστοδουλίδης: Κοντά με Λετονία σε αρχές και αξίες παρά τη γεωγραφική απόσταση
Αρχίζει την Παρασκευή το 24ο Τακτικό Συνέδριο του ΑΚΕΛ-Τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση
Ν. Χριστοδουλίδης: Ο ρόλος της ΕΕ στην Μέση Ανατολή να είναι πιο ενεργός
Θα ζητήσει από Τατάρ να μην πάει στη Νέα Υόρκη ο Αρικλί-Δεν χωνεύει τις διώξεις για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Στήριξη για πλήρη ένταξη ΚΔ στο Σένγκεν εξέφρασε στον ΠτΔ η Πρωθυπουργός Λετονίας
Έντονη αντίδραση Χατζηαβραάμ για αναφορές στη ψευδοβουλή-«Η Μόρφου ανήκει στους νόμιμους κατοίκους της»
Ν. Χριστοδουλίδης: Διεθνές δίκαιο στην προμετωπίδα εξωτερικής πολιτικής Κύπρου-Λετονίας