Η ΟΛΤΕΚ θεωρεί πως θα μπορούσε να δοθεί χρόνος για την Αξιολόγηση

Θα μπορούσε να δοθεί ακόμα κάποιος χρόνος σε ό,τι αφορά την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για το νέο Σύστημα Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών και Εκπαιδευτικού Έργου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτης Λυσάνδρου.

Κληθείς να σχολιάσει την έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο της πρότασης ΥΠΑΝ για την αξιολόγηση, ο κ. Λυσάνδρου είπε πως «είναι δεδομένη η θέληση μας για ένα νέο σύστημα αξιολόγησης, όμως θεωρούμε ότι μπορούσε να δοθεί ακόμα κάποιος χρόνος που θα μας οδηγούσε πιο κοντά στις απόψεις των δύο πλευρών».

«Θεωρώ ότι είναι εφικτό να φτάσουμε πολύ κοντά στα κύρια θέματα. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι τελικά θα τα  καταφέρουμε, αφού η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των εκπαιδευτών, αλλά και της κοινωνίας το θέλει», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»