Συνεχίζεται η εγκατάσταση έξυπνων μετρητών από συνεργεία της ΑΗΚ

Συνεχίζουν τον Μάιο τη μαζική εγκατάσταση έξυπνων μετρητών σε όλες τις Περιφέρειες της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) τα συνεργεία αντικατάστασης μετρητών, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η ΑΗΚ.

Σε ανακοίνωση, η ΑΗΚ αναφέρει ότι επιπρόσθετα από τις περιοχές που αναφέρονται σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, η εγκατάσταση έξυπνων μετρητών θα γίνει και στη Λευκωσία, στην περιοχή μεταξύ Λεωφόρου Στασίνου μέχρι και την πράσινη γραμμή από το ύψος του Γηπέδου του Ορφέα Λευκωσίας μέχρι και την Πύλη Πάφου (εντός των τειχών).

Επίσης τα συνεργεία εργάζονται σε Γερμασόγεια - Μουτταγιάκκα, στην περιοχή Βόρεια του Δρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας από το ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής Αγίου Αθανασίου μέχρι και τον Άγιο Τύχωνα.

Στη Λάρνακα, η εγκατάσταση συνεχίζεται στην περιοχή Βεργίνας Συνοικισμός Ζήνων και Συνοικισμός Καμάρες ΙΙ, αλλά και νότια της Λεωφόρου Δρ. Βάσου Λυσσαρίδη στο Ύψος των Καμάρων, ενώ στο Παραλίμνι, εργασίες γίνονται εκατέρωθεν της Λεωφόρου Κάππαρη από το ύψος του κυκλικού κόμβου Αγίας Τριάδας μέχρι και την πάροδο την Οδού Γιωρκή Παπαδοπούλου, αλλά και σε μέρος περιοχής παρά την Οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, Βόρεια του παλαιού Σταδίου Παραλιμνίου.

Στην Πάφο, οι εργασίες γίνονται στην περιοχή μεταξύ Λεωφόρου Οδού Κάτω Περβολιών, Αποστόλου Παύλου, Γλάδστωνος, Νικόδημου Μυλωνά, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Θερμοπυλών, Φελλάχογλου και Αφροδίτης.

Η ΑΗΚ αναφέρει πως για την ασφαλή αντικατάσταση του μετρητή απαιτείται διακοπή της παροχής για χρονικό διάστημα που δεν αναμένεται να υπερβεί τα 20 λεπτά. Τέλος, η Αρχή απολογείται για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία. 

Δειτε Επισης

Εισηγείται άμεσα διαβουλεύσεις με οργανώσεις αναπήρων και Υφυπουργείο Πρόνοιας η Επ. Διοικήσεως
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απειλές δέχονται μέλη του προσωπικού του Τμήματος Τελωνείων-«Έχουν ενταθεί επικίνδυνα, δεν μας πτοούν»
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ
Συνάντηση με ΠτΔ για τις μόνιμες οργανικές θέσεις ζητούν οι εκπαιδευτικοί-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Για απουσία κυβερνητικής ευαισθησίας έκαναν λόγο οι συνταξιούχοι σε Γενική Συνέλευση
Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου