Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τον τραυματισμό 35χρονου στη Λευκωσία, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 13:00 το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία πως αριθμός ατόμων εισήλθε σε οικία στη Δευτερά, με σκοπό τη διάρρηξη.

Όπως είχε ενημερωθεί η Αστυνομία, κατά το χρόνο που τα εν λόγω πρόσωπα βρίσκονταν εντός της οικίας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε ο ένοικος, ηλικίας 35 ετών.

Μάλιστα, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αρχών φαίνεται να χτυπήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ωστόσο από τις περαιτέρω έρευνες, φαίνεται να μην κλειδώνει το σενάριο της διάρρηξης της οικίας, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις εξετάσεις και να αναφέρει πως διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, αφού μέχρι στιγμής δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Επιπλέον καθοριστικής σημασίας θα είναι η κατάθεση του 35χρονου, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες

Δειτε Επισης

ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα-700 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν
Η κυβέρνηση Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να κλείσει το υπουργείο Παιδείας
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας