Θλίψη στην Αστυνομία-Έσβησε η αστυφύλακας Μέμνια Γεωργίου
08:02 - 12 Μαΐου 2025

Θλίψη σκόρπισε στις τάξεις της Αστυνομίας, ο θάνατος της ειδικής αστυφύλακα, Μέμνιας Γεωργίου, που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.
Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει, πως σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αστυνομίας, ο θάνατος της Ειδικής Αστυφύλακα 5002 Μέμνας Γεωργίου, από τη Λευκωσία, η οποία απεβίωσε το Σάββατο 10 Μαΐου, 2025, σε ηλικία 42 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Η Μέμνια Γεωργίου εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας τον Αύγουστο του 2024 και υπηρέτησε στον Ειδικό Ουλαμό Φρουράς.
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, «η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Τρίτη 13 Μαΐου, 2025 στις 5μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στον Συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου».
Καταληκτικά, τονίζει ότι «η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: