Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου και 35χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στην Πάφο στις 28 Απριλίου του 2025, ληστείας και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και άλλα αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών  28 – 30 Απριλίου, 2025 στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση στοιχείων, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν την Παρασκευή και ανέκοψαν σε δρόμο της Πάφου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, εκ των οποίων οι δύο ήταν οι καταζητούμενοι για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις 30/4/2025 στην Πάφο. Για την ανακοπή τους έγινε χρήση των υπηρεσιακών όπλων.

Αμέσως μετά την ανακοπή, τα πιο πάνω πρόσωπα προσπάθησαν να διαφύγουν. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν και συνέλαβαν τα δύο πρόσωπα ηλικίας 33 και 35 ετών, ενώ το τρίτο ηλικίας 39 ετών, κατάφερε να διαφύγει και εξακολουθεί να καταζητείται.

 Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και μεταλλικό στιλέτο μήκους 15 εκατοστών, για τα οποία τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο 33χρονος συλληφθείς ήταν ο ένας εκ των καταζητούμενων σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Φόρτωσε τη βαλίτσα του με χαβιάρι και σολομό από τα κατεχόμενα και τον ανέκοψαν στο οδόφραγμα (pics)
Νέα εκδίκαση υπόθεσης προστίμου κατά CYTA αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έντονη διαφωνία για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Καταγγέλλει παράνομη και παράτυπη διαδικασία ο ΠΔΣ
Άφαντος για ενάμιση μήνα 20χρονος στη Λευκωσία (pic)
Ικανοποίηση κτηματομεσιτών για την καταδίκη των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Τέτοιες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Απέσυρε την ποινική δίωξη Νεκτάριου για τα έργα οικοδομής στην Μονή ο Εισαγγελέας-Χαιρετίζει με... καρφιά η υπεράσπιση
Δύο καταδίκες για εμπορία προσώπων πίσω από υποθέσεις επαιτείας-Οργανωμένο έγκλημα βλέπει η Βουλή
Με δύο μάρτυρες συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση Al Jazeera-Ορίζοντας ο Ιούνιος για ολοκλήρωση της υπόθεσης