Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου και 35χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στην Πάφο στις 28 Απριλίου του 2025, ληστείας και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και άλλα αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών  28 – 30 Απριλίου, 2025 στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση στοιχείων, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν την Παρασκευή και ανέκοψαν σε δρόμο της Πάφου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, εκ των οποίων οι δύο ήταν οι καταζητούμενοι για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις 30/4/2025 στην Πάφο. Για την ανακοπή τους έγινε χρήση των υπηρεσιακών όπλων.

Αμέσως μετά την ανακοπή, τα πιο πάνω πρόσωπα προσπάθησαν να διαφύγουν. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν και συνέλαβαν τα δύο πρόσωπα ηλικίας 33 και 35 ετών, ενώ το τρίτο ηλικίας 39 ετών, κατάφερε να διαφύγει και εξακολουθεί να καταζητείται.

 Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και μεταλλικό στιλέτο μήκους 15 εκατοστών, για τα οποία τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο 33χρονος συλληφθείς ήταν ο ένας εκ των καταζητούμενων σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC σε περίπτερο στη Λάρνακα
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Τουρίστρια στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού