Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»

Ανακοίνωση για βανδαλισμούς στο Μέγαρο Γλαύκος Κληρίδης, εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται ότι «η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται».

Στην ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αναφέρει πως «καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση και τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού».

Τέτοιες ενέργειες, σημειώνει « στρέφονται ευθέως κατά της Δημοκρατίας και του πολιτικού διαλόγου. Επιχειρούν να επιβάλουν τον φόβο και τη σιωπή μέσα από τη βία».

Παράλληλα, αναφέρει πως «η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί παρά να εκφράζεται μέσα από τον διάλογο και τον σεβασμό στη διαφορετική άποψη».

Οι πράξεις βίας δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και είναι καθήκον όλων μας να τις απομονώσουμε, συμπληρώνει στην ανακοίνωση.

Επιπρόσθετα, αναφέρει «καλούμε τις αρμόδιες αρχές να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των παραβατών.Εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αξίες μας και τις αρχές μας με λόγο πολιτικό νηφάλιο και χωρίς ακρότητες για το καλό του τόπου».

Δειτε Επισης

Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου
Μέτσολα: Στο επίκεντρο της Ευρώπης η Κύπρος
Νέες βολές ΑΚΕΛ κατά Προέδρου-«Οι πολίτες διερωτώνται πότε η κυβέρνηση θα αναλάβει έστω και μια φορά τις ευθύνες της;»
Ψάχνουν τους δράστες για τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ-«Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»
Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»
Υποδέχθηκε τη Μέτσολα ο Προεδρος-«Στοχος η ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν το 2026»
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα-Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Το μητρώο της ΕΔΕΚ, ο στόχος της ενότητας και ο γρίφος της επιστροφής
Κυνηγά την αδυναμία των αρμοδίων ο Πρόεδρος-Η παρέμβαση, ο σάλος και πολιτική συντήρηση του φιάσκου