Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία

Δύο υποθέσεις που αφορούν τραυματισμένα πρόσωπα με διαφορά 30 λεπτών περίπου, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, άντρας ηλικίας 34 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τραύματα στο κεφάλι και χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας έτυχε περίθαλψης, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ενώ αυτός κινείτο πεζός σε περιοχή στη Λεμεσό, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από άγνωστο του πρόσωπο.

Επιπρόσθετα, μισή ώρα αργότερα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε περιοχή στη Λεμεσό, άντρα ηλικίας 37 ετών, ο οποίος έφερε τραύματα στα χέρια και στα πόδια του έχοντας τις αισθήσεις του. Το πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ οι συνθήκες τραυματισμού των δύο προσώπων διερευνώνται από την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Η 15η Ιουλίου 1974 στη Λεμεσό, μια μέρα βαμμένη στο αίμα-«Σαν σακιά ζωντανοί και νεκροί, άνοιξαν λάκκους σε κοιμητήριο»
Αυτά τα αντίποινα ετοιμάζει η ΕΕ στους δασμούς του Τραμπ-Φόροι σε αυτοκίνητα, τρόφιμα, ποιοι θα επηρεαστούν
«Θα μπορούσαν να αποφευχθούν πραξικόπημα και εισβολή, ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο όφειλαν να πράξουν περισσότερα»
Καταδικάζουν το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο τα κόμματα
Στάχτη όχημα 40χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία οικείου του προσώπου
Ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Στιούαρτ-«Η βαθιά δυσπιστία εμπόδιο για συμφωνία»
Χειροπέδες σε 33χρονο που έβαλε φωτιά στο γκαράζ κατοικίας 58χρονης
Στο νοσοκομείο 14χρονος και 13χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα
Έκλεψε τη τσάντα 68χρονης ενώ κολυμπούσε σε παραλία στη Λεμεσό-Συνελήφθη 27χρονος
Συμπληρώνονται 51 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου