Τεμάχιζαν καγκουρό σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας-Συνελήφθη 36χρονος που διέμενε παράνομα στην Κύπρο

Ένα πρόσωπο ηλικίας 36 ετών, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράβασης του περί Προστασίας και Ευημερίας των Ζώων Νόμος και παράνομη παραμονή στη Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαϊου «λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, σε περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, δύο πρόσωπα φέρονταν να τεμαχίζουν ζώο με τη χρήση μαχαιριών».

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, «όπου το ένα εκ των δύο προσώπων τράπηκε σε φυγή, ενώ το δεύτερο, άντρας ηλικίας 36 ετών, παρέμεινε στο μέρος. Κατά την επιτόπια έρευνα, εντοπίστηκαν πλαστικές σακούλες που περιείχαν τεμαχισμένο ζώο, ένα τσεκούρι και πέντε μαχαίρια».

Ο ύποπτος, ανακρινόμενος, ανέφερε, «ότι το ζώο ήταν καγκουρό και ότι το είχε παραλάβει από άλλο πρόσωπο στην περιοχή Παραλιμνίου. Σύμφωνα με λειτουργό των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, πρόκειται για τεμαχισμένο ενήλικο καγκουρό, το οποίο παραλήφθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων».

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας, «όπου διαπιστώθηκε ότι διέμενε στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας παράνομα, αφού το αίτημά του για παραχώρηση ασύλου είχε απορριφθεί το 2022».

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Χειροπέδες σε 27χρονο για πυρκαγιά στη Φασούλα-Μαρτυρία ότι χρησιμοποιούσε σμυρίλιο
Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera