Βαρύ πρόστιμο 44 χιλιάδων σε άνδρα που έκρυβε λαθραία τσιγάρα στην αποθήκη του (pics)

Στις 2 Μαΐου μέλη του Ο.Π.Ε. Λευκωσίας διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό στη Λευκωσία, στη βάση δικαστικού εντάλματος, όπου εντόπισαν μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων.

Σε ανακοίνωση του το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι, «αμέσως ειδοποιήθηκε το Τμήμα Τελωνείων, του οποίου λειτουργοί μετέβησαν στο υποστατικό και προχώρησαν στη καταμέτρηση και κατάσχεση 287 κούτων των 200 τσιγάρων, 102 κούτων των 200 θερμαινόμενων τσιγάρων και συσκευασιών καπνού για στριφτό τσιγάρο, συνολικής ποσότητας 14 κιλών και 750 γραμμαρίων. Τα καπνικά προϊόντα δεν έφεραν σημάνσεις για το βλαβερό της υγείας στην Ελληνική και Τούρκικη γλώσσα, ένδειξη ότι είναι αδασμοφορολόγητα.

Ο ύποπτος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, μετά από γραπτή συγκατάθεση του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε επιπρόσθετη ποσότητα αδασμοφορολόγητων καπνικών προϊόντων. Κατά την καταμέτρηση τους βρέθηκαν 182 κούτες των 200 τσιγάρων, 108 κούτες των 200 θερμαινόμενων τσιγάρων και συσκευασίες καπνού για στριφτό τσιγάρο, συνολικής ποσότητας 6 κιλών και 600 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε επίσης το όχημα του υπόπτου ως το μέσο μεταφοράς και διανομής των αδασμοφορολόγητων καπνικών προϊόντων.

Την ίδια μέρα ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος, αφού έγινε αποδεκτή πρόταση του για εξώδικο συμβιβασμό της υπόθεσης με την καταβολή ποσού €44,500 ευρώ, ενώ το όχημα του αποδεσμεύτηκε με την καταβολή ποσού απόδοσης €500 ευρώ».

495378601_1112833810884538_5980179727231352230_n

495124069_1112833777551208_8475762852963484362_n

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC εντοπίστηκαν σε περίπτερο στη Λάρνακα
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Τουρίστρια στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αναρίτας-Κάηκαν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση
Λαμβάνονται καταθέσεις για τους πυροβολισμούς σε εταιρεία στη Λεμεσό-Νέες έρευνες στο σημείο