Αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες για τη δυτική λωρίδα της Τσερίου

Την έναρξη από σήμερα, Τετάρτη, των κατασκευαστικών εργασιών στη δυτική λωρίδα της οδού Τσερίου, από τον κυκλικό κόμβο της Σπύρου Κυπριανού μέχρι το ύψος της οδού Διγενή Ακρίτα, στο πλαίσιο του έργου Βελτίωση της οδού Τσερίου, ανακοίνωσε ο Δήμος Στροβόλου.

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα συνεχίσει να διεξάγεται και στις δύο κατευθύνσεις, με προσωρινό περιορισμό του πλάτους των λωρίδων κυκλοφορίας, όπως ισχύει και τώρα, ενώ παρακαλεί το κοινό να ακολουθεί την επιτόπου οδική σήμανση.

Προσθέτει ότι έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ρυθμίσεις που θα περιορίσουν την ταλαιπωρία των χρηστών του οδικού δικτύου.

Ο Δήμος αναφέρει ότι το κοινό σχετικά με το έργο της οδού Τσερίου μπορεί να επικοινωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 22470470 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο tseriou@strovolos.org.cy.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
Τμήμα Περιβάλλοντος: Εξετάζονται μελέτες για έκθεση επιπτώσεων στην Ζώνη Ειδικής Προστασίας Αγ.Θέκλας
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Προσδοκία Τατάρ να αλλάξει όνομα το ψευδοκράτος-«Δεν υπάρχει κράτος βορράς-νότος. Υπάρχουν δύο χωριστά κράτη»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
Άρχισε η υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος-Προθεσμία μέχρι 31 Ιουλίου