Τέσσερις συλλήψεις για το θάνατο του 17χρονου-Το βάρος των Αρχών στις καταθέσεις από μάρτυρες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με τον θάνατο του 17χρονου μαθητή στην Πάφο, ο οποίος παραλήφθηκε αναίσθητος το απόγευμα της Κυριακής από αυλή σχολείου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Μπορεί οι Αρχές να κατέχουν μαρτυρία ότι ο 17χρονος εισέπνευσε γκάζι από δοχείο που χρησιμοποιείται για αναπτήρες, στην παρουσία συνομίληκών του, ωστόσο αναζητούν τους λόγους που προέβη στην εν λόγω ενέργεια και οδήγησε στο θάνατό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραγωδία στην Πάφο… Νεκρός δεκαεπτάχρονος που βρισκόταν στην αυλή σχολείου

Αυτό, αναμένεται να ξεκαθαρίσει από τις καταθέσεις που λαμβάνουν οι Αρχές για την υπόθεση, ενώ φως στα αίτια θανάτου του 17χρονου, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα πρόσωπα, όλοι ηλικίας 17 ετών, που εντοπίστηκαν στο σημείο μετά την τραγωδία.

Ο 17χρονος παραλήφθηκε αναίσθητος από ασθενοφόρο, γύρω στις 19:00, την Κυριακή, από αυλή σχολείου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου μετά από λιποθυμικό επεισόδιο μπροστά στα μάτια των φίλων του. 

Ωστόσο, συνέχισε, παρά τις προσπάθειες των ιατρών του νοσοκομείου να τον επαναφέρουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ανέφερε πως το ΤΑΕ Πάφου διερευνά τις συνθήκες θανάτου του 17χρονου μόνιμου κατοίκου Κύπρου, που επήλθε το απόγευμα της Κυριακής και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 26χρονου που βρισκόταν έξω από την οικία του
Φωτιά σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 60χρονου
Δύσκολη η εξαίρεση του πρωτογενούς τομέα από τον ΦΠΑ-«Υπάρχουν επιπτώσεις στις τιμές των προϊόντων»
Με πλάνο και στρατηγική για την επόμενη μέρα της ΕΔΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους Αναστασίου και Διομήδους
Υπέβαλε έφεση ο Κότας επί της απόφασης για το φόνο του Κωνσταντινίδη-Τρεις λόγους επικαλείται η υπεράσπιση
Δείχνει γραμμή πλεύσης για ευθύνες η στάση Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Το «κράτος εν κράτει» ΤΟΜ και η «αδικαιολόγητη ΗΜΥ
Σε άλλο σύμπαν ο Τατάρ-Χρησιμοποίησε τη συνάντηση με την Ολγκίν για να κάνει «προεκλογική» ομιλία
Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο
Πράσινο Βουλής για αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους-Για «ιστορική μέρα» κάνει λόγο ο ΠτΔ