ΟΛΤΕΚ: Βελτιωμένο το νέο προσχέδιο για Σύστημα Αξιολόγησης αλλά παραμένουν διαφωνίες

Βελτιωμένο είναι σε ορισμένα σημεία το τελευταίο προσχέδιο για το νέο Σύστημα Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών και Εκπαιδευτικού Έργου, αλλά παραμένουν ακόμα κάποια σημαντικά θέματα στα οποία διαφωνούν, διαπίστωσε σε συνεδρία της, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, η Γραμματεία της ΟΛΤΕΚ. Αποφάσεις θα λάβει το Κεντρικό Δοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης που αναμένεται να συνέλθει από βδομάδας.

Η νέα πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) για το Νέο Σύστημα Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών και Εκπαιδευτικού Έργου, παραδόθηκε στις εκπαιδευτικές οργανώσεις την Μεγάλη Πέμπτη. 

Ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ, Παναγιώτης Λυσάνδρου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι σε συνεδρίαση της Γραμματείας της ΟΛΤΕΚ, την Τετάρτη, 23 Απριλίου, διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο προσχέδιο του νέου Συστήματος Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών και Εκπαιδευτικού Έργου που τους στάληκε, σε σχέση με το προηγούμενο είναι βελτιωμένο σε ορισμένα σημεία.

«Παραμένουν όμως ακόμα κάποια σημαντικά θέματα που διαφωνούμε», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι η Γραμματεία της ΟΛΤΕΚ αποφάσισε να στείλει το θέμα το συντομότερο δυνατόν στο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο για αποφάσεις, και πως αυτό αναμένεται να συνέλθει από βδομάδας.

Δειτε Επισης

Ο πιλότος του Πάμπλο Εσκομπάρ δίνει την πρώτη του συνέντευξη-«Είχα 30 Λαμποργκίνι, έπαιρνα 20 εκατ. το μήνα»
ΒΙΝΤΕΟ: Πρωτοφανούς κλίμακας ρωσική επίθεση εναντίον του Χαρκόβου και της Χερσώνας-Πέντε νεκροί
To μεγάλο «όπλο» του Τραμπ απέναντι στον Μασκ-Πώς μπορούν να βλάψουν περαιτέρω ο ένας τον άλλον
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας