Κλείνει για έργα τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού στο ύψος Κοτσιάτη

Κλειστό θα είναι τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της περιοχής Κοτσιάτη, απόψε Τετάρτη, καθώς και το βράδυ της Πέμπτης [24/04], λόγω ολονύκτιων εργασιών, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι τις 5.30 το πρωί αύριο Πέμπτη, ενώ θα συνεχιστούν και το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι το πρωί της Παρασκευής [25/04].

Στον αυτοκινητόδρομο θα είναι κλειστές και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, για απόσταση 3 χιλιομέτρων περίπου, στο ύψος της εξόδου προς Κοτσιάτη. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στο αντίστοιχο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Κλειστή θα είναι και η έξοδος προς Κοτσιάτη, με την τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Αγία Βαρβάρα και του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται για αφαίρεση και επανεπίστρωση του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο.

Υπενθυμίζεται ότι, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας, στο τμήμα παρά τη γέφυρα Καλαβασού, από τις 30 Ιανουαρίου, είναι κλειστός για την κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω εργασιών για επιδιόρθωση και αναβάθμιση της γέφυρας. Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία διοχετεύεται στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, που λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λεμεσό και προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Δειτε Επισης

Υπέκυψε στα τραύματά της η 57χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στους Καπέδες
Στο χειρουργείο ο 69χρονος που μαχαιρώθηκε από τον 31χρονο γιο του-Έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το βίντεο των Antifa με τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ
Διακομιδή ενός προσώπου από αλιευτικό σκάφος-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
ΕΔΔΑ: Καμία παραβίαση των δικαιωμάτων του αιτητή στην υπόθεση Sakkou v. Cyprus
M. Χαρτσιώτης: Οι νόμοι για Διοικητικό Δικαστήριο ενισχύουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, κατέπεσε σε χαράδρα τριών μέτρων και κατέληξε σε αυλή σπιτιού
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τον διαχωρισμό εξουσιών του Γενικού Εισαγγελέα-Επιφυλάξεις από Σαββίδη
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος που μαχαιρώθηκε από τον γιο του στον Άγιο Δομέτιο
Απλήρωτοι παραμένουν δικηγόροι και εμπειρογνώμονες στην θανατική ανάκριση για Θανάση-Εκκρεμεί απόφαση Υπουργικού