ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί πετούσαν βεγγαλικά κατά αστυνομικών, μία σύλληψη
10:21 - 20 Απριλίου 2025

Βραδιά τρόμου στη Λάρνακα, καθώς νεαροί έριχναν βεγγαλικά κατά αστυνομικών, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να περάσει χειροπέδες σε ένα 18χρονο. Σημειώνεται πως στο σημείο εντοπίστηκαν 40 κροτίδες, ενώ ο κλάδος αστυνομικών Ισότητα κάνει λόγο για απόπειρες φόνου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή Λειβαδιών, νεαροί συγκεντρώθηκαν γύρω από λαμπρατζιά και έριχναν κροτίδες , φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα προς τους διερχόμενους οδηγούς.
Μέλη της Αστυνομίας επενέβησαν για αποκατάσταση της τάξης και προχώρησαν στη σύλληψη 18χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε να κατέχει και να ρίχνει κροτίδες στην περιοχή της λαμπρατζιάς. Επίσης, στην περιοχή εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 40 κροτίδες.
Στην κατοχή του 18χρονου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν άλλες 42 εργοστασιακές κροτίδες, ενώ ο ίδιος κατηγορήθηκε γραπτώς και αναμένεται να κληθεί για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Στο μεταξύ, ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος Ισότητα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τη στιγμή που νεαροί πετούσαν βεγγαλικά. Το βίντεο συνοδεύει το μήνυμα «το 'έθιμο' είναι σκοτώστε στο ψαχνό; Απόπειρες φόνου χθες βράδυ, για άλλη μία φορά, εναντίον αστυνομικών».
ΤΟ "ΕΘΙΜΟ" ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ;;;...ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΦΟΝΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ... pic.twitter.com/nCqIV2k4GE
— ΚΛΑΔΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΙΣΟΤΗΤΑ (@kladoastinomias) April 20, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
