Πιάστηκαν στα χέρια, ανέσυρε μαχαίρι και το κάρφωσε στον ώμο 19χρονου-Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων, που είχαν εμπλακεί σε συμπλοκή, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να τραυματιστεί με μαχαίρι, πέρασε η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης και περί ώρα 20:20, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για συμπλοκή αλλοδαπών προσώπων, στη Λευκωσία κατά την οποία, αλλοδαπός άνδρας, μαχαίρωσε άλλο αλλοδαπό. Στο μέρος μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν δύο άτομα, ηλικίας 19 και 20 ετών, να είναι τραυματισμένα.

Ο 19χρονος είχε καρφωμένο στο δεξιό του ώμο, μαχαίρι, ενώ ο 20χρονος έφερε εκδορές στο πρόσωπο. Επίσης, εντοπίστηκε άλλο αλλοδαπό πρόσωπο ηλικίας 18 ετών, το οποίο αφού οδηγήθηκε στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό, αναγνωρίστηκε από τον 19χρονο, ως το πρόσωπο που τον μαχαίρωσε.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και αργότερα έλαβαν εξιτήριο. Και τα τρία πρόσωπα, συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός, διερευνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δεύτερη φορά στόχος τα γραφεία της εταιρείας που δέχθηκε πυροβολισμούς-Βρίσκονταν εντός εργαζόμενοι
Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Πυροβολισμοί κατά υποστατικού στη Λεμεσό-Εντοπίστηκαν δύο κάλυκες στη σκηνή
Ελεγχόμενη η πυρκαγιά στο Μαρί-Καίγονται απόβλητα που προορίζονταν για εναλλακτικά καύσιμα
Πυρκαγιά σε σωρό από ανακυκλώσιμα υλικά στο Μαρί-Κινδυνεύει υποστατικό
Προσπαθεί να τα μαζέψει η Βρετανία-«Δεν είναι νομοσχέδιο η πρόταση για απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα»
Πράσινο Ολομέλειας για αυστηροποίηση ποινής στέρησης άδειας σε περίπτωση πρόκλησης θανατηφόρου
Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος για τον Τυχικό-Δεν αναστέλλεται η ποινή της έκπτωσης παρά την έφεση
Το κράτος αναγνώρισε τις αρραβωνιαστικιές των αγνοουμένων-«Τον περίμενε ζωντανό, ήρθε το χέρι του με τη βέρα»
Στους 17 οι νεκροί από ναρκωτικά το 2023-Το 18% του πληθυσμού έκανε χρήση έστω και μία φορά