Eικοσιπέντε νεκροί από ισραηλινά πλήγματα σε αντίσκηνα εκτοπισμένων στη Γάζα

Η παλαιστινιακή πολιτική προστασία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα σε σκηνές με οικογένειες εκτοπισμένων προκάλεσαν τον θάνατο 25 ανθρώπων, σε διάφορα σημεία της Λωρίδας της Γάζας.

«Τουλάχιστον 16 μάρτυρες, στην πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά, και 23 ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν, από άμεσο πλήγμα με δύο ισραηλινούς πυραύλους σε σκηνές που φιλοξενούσαν εκτοπισμένες οικογένειες στην περιοχή της Αλ-Μαουάσι, στη Χαν Γιούνις», στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας  διασωστών, Μαχμούντ Μπασάλ.

Άλλο πλήγμα σε σκηνή με εκτοπισμένους προκάλεσε τον θάνατο επτά ανθρώπων «κυρίως γυναικών και παιδιών» και τον τραυματισμό 13 άλλων στην Μπέιτ Λάχια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, πρόσθεσε ο ίδιος.

Ένας πατέρας και το παιδί του σκοτώθηκαν επίσης και 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τρίτο πλήγμα σε άλλη σκηνή με εκτοπισμένους, επίσης στην περιοχή Αλ-Μαουάσι.

Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ισραηλινός στρατός δεν σχολίασε άμεσα τις πληροφορίες αυτές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Προειδοποίησε τον αγιατολάχ Χαμενέι ότι θα έχει την τύχη του Σαντάμ Χουσέιν ο Κατς
Σάλος με βίντεο αστυνομικών να κάνουν σεξ σε περιπολικό την ώρα που τα μέτρα λόγω πολέμου είναι... δρακόντεια
Τροχαίο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης της Πυροσβεστικής-Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο
Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Στο χώρο καρδιογραφημάτων η φερόμενη άσεμνη επίθεση από νοσηλευτή-Προσέγγισε το θύμα και από εφαρμογή γνωριμιών
Αναζητείται ένα πρόσωπο για κλοπή στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»