Σε μισή ώρα τα δρομολόγια της Kapnos Airport Shuttle στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Σε 30 λεπτά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της  Kapnos Airport Shuttle προς και από το διεθνή αερολιμένα της Λάρνακας σε ώρες αυξημένων αφίξεων και αναχωρήσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

«Όλοι οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν έγκαιρα το δρομολόγιο που τους εξυπηρετεί καλύτερα, να προαγοράσουν το εισιτήριό τους από την ιστοσελίδα της εταιρείας  και να είναι βέβαιοι, ότι θα φτάσουν στον προορισμό τους έγκαιρα, με ασφάλεια αλλά και οικονομικά», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι «η εταιρεία προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σταθμό της στη Λευκωσία, δωρεάν στάθμευση για όσο καιρό οι επιβάτες της θα είναι στο εξωτερικό, ενώ το εισιτήριο μονής διαδρομής στοιχίζει 9 ευρώ μόνο».

Επίσης, τα παιδιά, έως και 12 χρόνων, εξακολουθούν να ταξιδεύουν με τα λεωφορεία της εταιρείας δωρεάν, εφόσον βέβαια συνοδεύονται από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους.

Εξάλλου, «λόγω των εορτών του Πάσχα, έχουν αυξηθεί και τα δρομολόγια της εταιρείας προς και από το αεροδρόμιο Πάφου και για τις συγκεκριμένες διαδρομές, ισχύει φοιτητικό εισιτήριο που στοιχίζει 12 ευρώ μόνο, ενώ η τιμή του κανονικού εισιτηρίου μονής διαδρομής είναι 16 ευρώ».

Καταλήγει ότι μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών της Kapnos Airport Shuttle για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει, εντάσσονται και τα νέα της δρομολόγια που συνδέουν τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου με Αγία Νάπα και Πρωταρά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Ένταλμα σύλληψης εναντίον του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 58χρονη στη Λεμεσό
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Νέες αποκαλύψεις με τον διάλογο του πιλότου της Air India και του συγκυβερνήτη του-«Το αεροπλάνο είναι στα χέρια σου»
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
Επιμένει στα δύο κράτη το τουρκικό ΥΠΕΞ-«Η ε/κ πλευρά δεν θέλει καν να αρθρώσει τη λέξη συνεργασία»
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Νεκρή 58χρονη πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό-Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός