Οικονομικές διαφορές πίσω από τον εμπρησμό οχήματος στην Πάφο και τη σύλληψη του ανήλικου

Οι οικονομικές διαφορές για την αγοραπωλησία αυτοκινήτου κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό οχήματος στην Πάφο και την σύλληψη 17χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα άνηκε στον πατέρα του 17χρονου, ο οποίος το πώλησε σε άλλο πρόσωπο, έναντι 500 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχει ενώπιον της η Αστυνομία, ο αγοραστής του οχήματος έδωσε 300 ευρώ στον ανήλικο και του χρωστούσε άλλα 200, τα οποία ωστόσο με διάφορες προφάσεις δεν του τα έδινε, κάτι που αποτέλεσε αφορμή για τον εμπρησμό του οχήματος.

Ο 17χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο επτά ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στη 1.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην κατοικία του ιδιοκτήτη του, στην επαρχία Πάφου.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται
Πωλούσαν απαγορευμένες ουσίες σε κατάστημα στη Λευκωσία και εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο
Καταγγελίες Δημάρχου Ακάμα-«Επαναλαμβανόμενες και καθόλου τυχαίες οι πυρκαγιές»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη για εμπορία προσώπων οι τρεις συλληφθέντες-Τους άφησαν ελεύθερους
Χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Βασίλη από τη Λευκωσία (pic)
Έκκληση της Αστυνομίας προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους
Πιάστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο δεκαοκτάχρονος
Οδηγός και ένα παιδί εγκλωβίστηκαν σε όχημα μετά από τροχαίο-Επενέβη η Πυροσβεστική