Το Ντουμπάι απαγόρευσε την είσοδο σε Τούρκο επιχειρηματία για σφετερισμό στα κατεχόμενα

Απαγορεύθηκε η είσοδος στο Ντουμπάι στον Αχμέτ Ναγιάν, ιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στα κατεχόμενα, της Νογιανλάρ (Noyanlar) με το αιτιολογικό ότι κατασκευάζει και πουλάει παράνομα ακίνητα που έχτισε σε ε/κ περιουσίες στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Κίπρις ποστασί, ο Νογιάν βρίσκεται στην λίστα απαγόρευσης εισόδου των ΗΑΕ.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η εταιρεία Νογιανλάρ κατασκευάζει και πουλάει οικείς και διαμερίσματα κυρίως στην περιοχή του κατεχόμενου Τρικώμου.

Υπενθυμίζει επίσης ότι τον τελευταίο χρόνο η Κυπριακή Δημοκρατία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις ατόμων, αρχής γενομένης από τον Τ/κ δικηγόρο Ακάν Κιουρσιάτ, για υποθέσεις που αφορούν χρήση ε/κ περιουσίας στα κατεχόμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ μιλά για παράθυρο ευκαιρίας στη Γάζα
Για «παραπλανητική εκστρατεία» στην Κύπρο με αναφορές σε αρχηγό κόμματος κάνει λόγο Πρέσβης του Ισραήλ
Διαβουλεύσεις Κυβέρνησης με ΗΕ για καθορισμό ημερομηνίας της πολυμερούς κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου
Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία-Άλλες δύο παραιτήσεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Έργα για επίλυση των προβλημάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-«Έχουν παγιδευτεί σκάφη μέσα»
Ξεκινούν κατασκευαστικές εργασίες στο πλαίσιο έργου ανάπλασης του πυρήνα Γεροσκήπου
Ο Τραμπ διαψεύδει συνομιλίες με Ιράν για… ακίνδυνο πυρηνικό πρόγραμμα-«Ποιος λεχρίτης λέει ότι θα τους δώσω 30 δις»
ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα καθόταν σε καρέκλα στη μέση του αυτοκινητόδρομου και με όπλο απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της
Ο Μητσοτάκης αποφασίζει τις επόμενες κινήσεις και τους αντικαταστάτες μετά τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Για «μαξιμαλιστικές διεκδικήσεις» Ελλάδας-Κύπρου κάνει λόγο η Τουρκία με φόντο το τουρκολιβυκό μνημόνιο