Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σπύρο Σταυρινίδη: «Μεγάλη απώλεια για τον χώρο των τεχνών»

«Η εκδημία του Σπύρου Σταυρινίδη συνιστά μεγάλη απώλεια για το κυπριακό Θέατρο και γενικότερα για τον χώρο των Τεχνών στη χώρα μας», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την είδηση για το θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού.

Παράλληλα σημείωσε πως ο εκλιπών υπήρξε κορυφαίος ηθοποιός, μέλος της παλιάς φρουράς του Θεάτρου, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια, αφοσίωση και σεμνότητα για πέντε δεκαετίες, κυρίως μέσα από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, ενώ σημείωσε πως «το έντονο αποτύπωμα του Σπύρου Σταυρινίδη στο θεατρικό σανίδι θα κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του και θα είναι πηγή έμπνευσης για τους νεότερους υπηρέτες του Θεάτρου».

«Εκ μέρους της Πολιτείας εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συνεργάτες του. Τον αποχαιρετούμε με εκτίμηση και σεβασμό», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο κορυφαίος Κύπριος ηθοποιός Σπύρος Σταυρινίδης

Δειτε Επισης

Καταγγελίες Αλεξάνδρου για το ρόλο ΓΔ Υπ. Γεωργίας στις πυρκαγιές-Η εκτίμηση Τράγκολα για την απόφαση
Απολογείται ο 40χρονος για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-Αναμένεται η πρόταση της Εισαγγελέας
«Όταν ακούστηκε ''Λευτεριά και στην Κύπρο'' πέταξαν μπουκάλι και ξεκίνησε συμπλοκή»-Μαρτυρία για το επεισοδιακό πανηγύρι
Κατολισθήσεις η πιθανή αιτία του εκτροχιασμού τρένου στη Γερμανία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Σε πύρινο κλοιό η Τουρκία-Ραγδαία η εξάπλωση της φωτιάς στην Προύσα, δύο νεκροί
Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Δασμούς 15% σε όλα εκτός από χάλυβα και αλουμίνιο ανακοίνωσε ο Τραμπ μετά την εμπορική συμφωνία με ΕΕ
Πέντε τραυματίες σε επιδρομή Ρωσίας σε Κίεβο
Νέος χορός αντιδράσεων από κόμματα μετά το διάγγελμα του Προέδρου-«Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και έπρεπε ήδη να αποδοθούν»
Κρατήσεις στο παρά πέντε και πληρότητες που αγγίζουν το 80%-Καλή σεζόν βλέπουν οι ξενοδόχοι