Άκουσαν την ποινή τους 52χρονος και 41χρονος για εντοπισμό τριών κιλών ναρκωτικών το 2024

Ποινή φυλάκισης διάρκειας εφτά (7) χρόνων σε άντρα ηλικίας 52 ετών, καθώς και ποινή φυλάκισης διάρκειας τεσσάρων (4) χρόνων σε άντρα ηλικίας 41 ετών, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, μετά από εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών. Την υπόθεση είχε διερευνήσει το επαρχιακό κλιμάκιο της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, στη Λάρνακα.

Η υπόθεση αφορούσε στον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης, μεικτού βάρους τριών κιλών και 200 γραμμαρίων περίπου, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης από την ΥΚΑΝ, την 1η Φεβρουαρίου, 2024, στη Λάρνακα. Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι 52χρονος και 41χρονος, καθώς και άντρας ηλικίας 29 ετών.

narkotika-2

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, τον Ιούλιο, 2024, επέβαλε στον 29χρονο ποινή φυλάκισης διάρκειας πεντέμισι χρόνων, αφού τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Το πρωί σήμερα Παρασκευή, 11 Απριλίου, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, επέβαλε στον 41χρονο ποινή φυλάκισης διάρκειας τεσσάρων χρόνων, αφού τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, ενώ στον 52χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο, και της προμήθειας ναρκωτικών, επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας εφτά χρόνων.

narkotika2-1

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)