Στις δέκα οι συλλήψεις για τα επεισόδια στην Ορόκλινη, χειροπέδες σε 24χρονο-Καταζητείται ακόμη ο 31χρονος

Στις δέκα ανήλθαν οι συλλήψεις, για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ορόκλινη, το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό του 27χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο, ενώ για την υπόθεση εξακολουθεί να καταζητείται ο 31χρονος Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 24χρονος από το Κογκό, ο οποίος καταζητείτο για τα σοβαρά επεισόδια. Την ίδια ώρα, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου σε σχέση με τα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στη χώρα του ό,τι να ναι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και κανείς δεν θορυβείται

Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους, 31 ετών από την Λευκωσία εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Χαράλαμπος-1

Υπενθυμίζεται ότι το όλο θέμα τέθηκε και ενώπιον της Βουλής , μάλιστα κατά τη συνεδρία, στην οποία συζητήθηκε η άμεση εφαρμογή του διατάγματος που εκδόθηκε από τον έπαρχο Λάρνακας αναφορικά με την ακαταλληλότητα συγκροτήματος πολυκατοικιών στην κοινότητα Βορόκληνης, έπειτα από εισήγηση του Βουλευτή του ΔΗΣΥ, Νίκου Γεωργίου, αναφέρθηκε ότι υπήρξε αδυναμία εφαρμογής του διατάγματος έξωσης που εξέδωσε το γραφείο Επάρχου Λάρνακας, αφού, για να συνδράμει η Αστυνομία χρειάζεται διάταγμα δικαστηρίου.

Αναφέρθηκε ακόμη ότι υπάρχει και μια ίδια περίπτωση, με ακατάλληλο υποστατικό όπου διαμένουν αιτούντες άσυλο, στην Πύλα, με τα μέλη της Επιτροπής να ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες να εξευρεθεί μία λύση για να αποφευχθούν επεισόδια όπως αυτά του περασμένου Σαββάτου στην Ορόκλινη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν πήραν πειστικές απαντήσεις για τη μη εφαρμογή του διατάγματος στην Ορόκλινη οι βουλευτές-Διαπίστωσαν απουσία του κράτους

Δειτε Επισης

Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή
Νύχτα επεισοδίων σε ελέγχους για λαμπρατζιές-Μολότοφ, πέτρες και κροτίδες
Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
Επεισόδια με είκοσι νεαρούς στη Λάρνακα-Πέταξαν κροτίδες εναντίον περιπολικού, συνελήφθησαν τρεις
Προκάλεσαν τροχαίο με κλεμμένη μοτοσικλέτα-Εξαφανίστηκε ο οδηγός, στο νοσοκομείο με κατάγματα ο συνοδηγός
Κατάπιε σακουλάκια με ναρκωτικά και πιάστηκε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Πάφου
Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα-Μοιραία προπόνηση για εκπαιδευτή αλόγων
Κρίσιμο δίμηνο για το Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Από νομοτεχνικό έλεγχο το δεύτερο Νομοσχέδιο για ΣΥΦΙ
Μικρή δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Ίνειας
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λίμνης της Πόλης Χρυσοχούς