Αδιανόητο τροχαίο στην Ινδονησία-Ακολούθησε το GPS και έπεσε από γέφυρα

Σε μια απίστευτη σκηνή που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας στην Ιάβα της Ινδονησίας, ο 61χρονος Rudie Heru Komandono οδηγούσε το BMW του ακολουθώντας οδηγίες από την εφαρμογή Google Maps, όταν πέρασε μέσα από κενό σε τσιμεντένιο φράγμα και έπεσε από ημιτελή γέφυρα ύψους 12 μέτρων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 Απριλίου, ενώ ο Rudie κατευθυνόταν προς το σπίτι φίλου του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η εφαρμογή τον μπέρδεψε καθώς είχε επαναχαράξει τη διαδρομή, χωρίς ωστόσο να τον προειδοποιήσει εγκαίρως για την ατελείωτη κατασκευή.

«Δεν φταίω, ακολουθούσα το GPS»

Το όχημα καρφώθηκε με το μπροστινό μέρος στο δρόμο, περνώντας ανάμεσα από διερχόμενα οχήματα, μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχαν απομακρυνθεί δύο αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα. Ο Rudie και η 47χρονη συνεπιβάτιδά του, Endang Sri Wahyuni, επιβίωσαν με ελαφρά τραύματα, γεγονός που θεωρήθηκε από τους διασώστες ως καθαρή τύχη.

Δειτε Επισης

Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»
Απορρίπτει τις επικρίσεις ο Χαρτσιώτης: «Πέραν από το ατυχές περιστατικό των δύο συνανθρώπων μας, δεν είχαμε καμία απολύτως απώλεια ζωής»
Επ. Περιβάλλοντος: Θα προχωρήσουν με καύση νεκρών ζώων που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια ή ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών
Δύο εκκλησάκια υπέστησαν ζημιές-Πρόθεση Μητροπολίτη Λεμεσού για παροχή φαγητού στους πυρόπληκτους (pics)
Ερωτήματα ως προς το χρονικό ανταπόκρισης-Πήρε διαστάσεις, έγιναν εκκενώσεις και μετά ζητήθηκε βοήθεια από το εξωτερικό
Άνοιξε ο χορός των πολιτικών αντιδράσεων-«Να αναληφθούν οι ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»
Αρχίζει η καταγραφή ζημιών σε καλλιέργειες 28 κοινοτήτων-Συγκάλεσε σύσκεψη η Παναγιώτου