Προειδοποίηση για πολύ ισχυρούς ανέμους από την Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Προειδοποίηση για πολύ ισχυρούς ανέμους στα παράλια, εξέδωσε για το απόγευμα και βράδυ της Τετάρτης το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Στην προειδοποίηση, η οποία ισχύει από τις 17.00 μέχρι τα μεσάνυκτα, αναφέρεται ότι «πολύ ισχυροί και παροδικά τοπικά μέχρι σφοδροί νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί άνεμοι, έντασης 6 και παροδικά τοπικά μέχρι 7 μποφόρ, αναμένεται να επηρεάσουν τα βόρεια, τα δυτικά και τα νότια παράλια».

Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και θα καταστεί σταδιακά κυματώδης, σημειώνεται.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά, ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης στα νότια και κυματώδης τοπικά πολύ κυματώδης στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Την Παρασκευή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Πέμπτη πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Εισηγείται άμεσα διαβουλεύσεις με οργανώσεις αναπήρων και Υφυπουργείο Πρόνοιας η Επ. Διοικήσεως
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου