Χειροπέδες σε 29χρονο για τρεις υποθέσεις ναρκωτικών-Παραλάμβανε πακέτα από το ταχυδρομείο

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διερευνά εναντίον 29χρονου από την επαρχία Αμμοχώστου, τρεις διαφορετικές υποθέσεις, παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Η πρώτη υπόθεση, αφορά την παραλαβή δύο πακέτων σε Ταχυδρομεία της Επαρχίας Λευκωσίας και Αμμοχώστου, τα οποία προήλθαν από χώρα του εξωτερικού περί τα μέσα Μαρτίου και περιείχαν συνολικά δύο κιλά κάνναβής.

Η δεύτερη περίπτωση, διαπράχθηκε στις 03/04/2025 στην Επαρχία Λάρνακας κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 11,5 κιλά κάνναβης.

Όσον αφορά την τρίτη υπόθεση, πρόκειται για έρευνα που διενήργησαν χθες μέλη της ΥΚΑΝ, σε αποθήκη εταιρείας ταχυμεταφορών, όπου σε δύο κιβώτια προερχόμενα από το εξωτερικό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, οκτώ κιλά κάνναβης.

Και για τις τρεις υποθέσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου από την επαρχία Αμμοχώστου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο εν λόγω 29χρονος, συνελήφθηκε από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία για παράδοση του στις Αστυνομικές Αρχές της Δημοκρατίας.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες
Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που ηχούν οι καμπάνες για εκκένωση της Λόφου
Πρόθεση Νομικής Υπηρεσίας για διαγραφή των εξώδικων σε πολίτες που μετέβησαν στη φονική πυρκαγιά
Συναγερμός στην Αμμόχωστο-Τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε υποστατικά και δημόσιους χώρους
Ψάχνουν τους επιτήδειους πίσω από τη φονική πυρκαγιά-Καμιά σύλληψη επί τους παρόντος από την Αστυνομία
Χειροπέδες σε 29χρονη υπεύθυνη καταστήματος-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά