Χειροπέδες σε 22χρονο για επίθεση εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της ληστείας, κατοχής επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας, που διαπράχθηκαν το βράδυ της 31ης Μαρτίου, 2025 στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 22 ετών, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, γύρω στις 3.45 το απόγευμα χθες Τρίτη 01/04/2025, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 20χρονο, ότι γύρω στις 8.30 το βράδυ Δευτέρα 31/03/2025, ενώ οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο σε περιοχή της Λεμεσού, τον προσέγγισαν δύο πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και τον κάλεσαν να σταματήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέθηκαν, έκλεψαν και λήστεψαν ντελιβερά στη Λεμεσό-Χτυπήθηκε από δέκα άτομα

Ο ίδιος, όπως ανέφερε, αρνήθηκε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του, ενώ οι δύο ύποπτοι τον ακολούθησαν και αφού του επιτέθηκαν και τον κλώτσησαν, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον 20χρονο, ο ίδιος προσέτρεξε σε παρακείμενο αρτοποιείο για να προστατευθεί και με την πάροδο μερικών λεπτών, μαζεύτηκαν ακόμα 10 περίπου πρόσωπα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα και μαχαίρια και επιχείρησαν να επιτεθούν στον ίδιο και σε φιλικό του πρόσωπο, ενώ και οι δύο κατάφεραν να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, τα εν λόγω πρόσωπα του έκλεψαν το ηλεκτρικό του σκούτερ και μια μικρή τσάντα που περιείχε το πορτοφόλι του με χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Από ομοεθνείς του 23χρονου η επίθεση κατά του ντελιβερά στη Λεμεσό
Καταγγελία δωδεκάχρονης για απαγωγή και προσπάθεια σεξουαλικής παρενόχλησης-Μία σύλληψη
Παρανάλωμα του πυρός όχημα στην Πάφο, ζημιές στο μπροστινό μέρος
Νέα επίθεση σε ντελιβερά-Τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ και τον έστειλαν στο νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο 31χρονος που τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς-Κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν
Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πως είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ