Στιγμές τρόμου σε τράπεζα στην Αιτωλοακαρνανία μετά από ένοπλη ληστεία και ομηρεία των υπαλλήλων

Ένοπλη ληστεία με σκηνές κινηματογραφικής αγωνίας εκτυλίχθηκε πριν από λίγο σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, με τους δράστες να κρατούν ομήρους για 15 λεπτά, να ανοίγουν το χρηματοκιβώτιο και να φεύγουν ανενόχλητοι με 200.000 ευρώ στα χέρια τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα, οπλισμένα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν λίγο μετά το άνοιγμα της τράπεζας. Υπό την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν υπαλλήλους , κρατώντας τους ομήρους για 15 λεπτά όσο περίμεναν να ξεκλειδώσει το χρηματοκιβώτιο.

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία και οι ληστές απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό του, άρπαξαν 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν οι αρχές στο σημείο. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ όλοι οι όμηροι είναι καλά στην υγεία τους, αν και σε κατάσταση σοκ.

Οι αστυνομικές αρχές θα συλλέξουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να ανιχνεύσουν τη διαδρομή διαφυγής τους. Το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτο άτομο ως «τσιλιαδόρος» εξετάζεται σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Μόλις 35 βουλευτές ενημερώθηκαν για τη δικογραφία για τα Τέμπη
Αιματηρό επεισόδιο στη Ρόδο-Τραπέζια, γροθιές και απειλές με μαχαίρι σε νυχτερινό κέντρο -
Ισόβια και πολυετείς ποινές κάθειρξης για τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του επτάχρονου στο Ζεφύρι
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε κυλικείο, πέταξαν αντικείμενα σε λεωφορείο στην Πολυτεχνειούπολη
Δεκαπέντε χρόνια από την τραγωδία στη Marfin-Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που έσωσαν από το μπαλκόνι
Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2026 η δίκη Πισπιρίγκου στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ξετυλίγουν το κουβάρι της φονικής έκρηξης στη Θεσσαλονίκη-Εξετάζουν το σακίδιο με τα εκρηκτικά
Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Πέτρος Μολυβιάτης
Δεν έφτιαξε τη βόμβα η 38χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ψάχνουν τον ενοικιαστή του διαμερίσματος
«Ο φοιτητής μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τους νεότερους»-Οι μαρτυρίες για την επίθεση στην Αθήνα