Για να σπάσουν το «εκατοστάρι» έκαναν χαμό στην Αγία Φύλα οι νεαροί

Για το «έθιμο» του εκατοσταριού φαίνεται ότι είχαν συγκεντρωθεί οι νεαροί που προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια στην Αγία Φύλα το βράδυ της Παρασκευής. Πρόκειται για μια συνήθεια των νέων, 100 ημέρες πριν από την κατάταξή τους στον στρατό.

Σε δηλώσεις της, η Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, ανέφερε ότι «υπάρχει πληροφορία ενώπιον μας πως οι νεαροί συγκεντρώθηκαν για να σπάσουν το εκατοστάρι».

Παράλληλα, σημείωσε ότι έχουν γίνει 13 συλλήψεις, ενώ αναζητούνται ακόμη 19 άτομα.

«Πρόκειται για περιοχή με χώρους εστίασης, όπου συχνάζει νεαρόκοσμος», ανέφερε, προσθέτοντας πως «όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη μας μετέβησαν άμεσα στο σημείο. Όταν διαπίστωσαν την κατάσταση που επικρατούσε, ζήτησαν ενισχύσεις».

Επιπλέον, όπως σημείωσε, «με την εμφάνιση των ένστολων μελών της Αστυνομίας και των περιπολικών με φάρους, ξεκίνησε αυτός ο "πόλεμος" εναντίον της Αστυνομίας. Ο αριθμός των μελών μας εκείνη τη στιγμή ήταν δυσανάλογος σε σχέση με το τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, γι’ αυτό κρίθηκε προτιμότερο να αποχωρήσουν προσωρινά, ενώ έγινε ανάκληση προσωπικού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναζητεί είκοσι νεαρούς για τις συμπλοκές στη Λεμεσό η Αστυνομία-Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Δειτε Επισης

Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και πλαστή ταυτότητα και δάγκωσε αστυνομικό για να ξεφύγει της σύλληψης
Στήριξη στις προσπάθειες Γκουτέρες για το Κυπριακό εξέφρασε ο Μακρόν-Το ευχαριστώ του ΠτΔ
Αναζητείται από την Αστυνομία για κλοπή τσάντας που σημειώθηκε τον Απρίλιο (pics)
Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας και προκάλεσε ατυχήματα 22χρονος
Έπιασε τιμόνι με επταπλάσια ποσότητα αλκοόλης από το επιτρεπτό όριο 36χρονος στην Αγία Νάπα
Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροθηρών κατέληξε σε τροχαίο-Βρέθηκαν λαγοί, φυσίγγια και όπλο στην κατοχή τους
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε υποστατικό στο Παραλίμνι-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά 25χρονη (pics)
Άφαντος ο 18χρονος οδηγός που παρέσυρε στο θάνατο την 58χρονη-Έρευνες για τον εντοπισμό του
Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Τατάρ και δυναμιτίζει το κλίμα-«Όχι σε διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας»