Νέο κοινοτάρχη εκλέγει η Άλασσα μετά την απόφαση του εκλογοδικείου-Στις 18:00 κλείνουν οι κάλπες

Άρχισε, στις 7 το πρωί, η ψηφοφορία για ανάδειξη Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Άλασσας, στο πλαίσιο της απόφασης, του Υπουργείου Εσωτερικών, να προχωρήσει σε αναπληρωματική εκλογή, μετά την ακύρωση της εκλογής Σάββα Σάββα, επειδή δεν είναι μόνιμος κάτοικος της κοινότητας.

Τη θέση του κοινοτάρχη διεκδικούν ο πρώην κοινοτάρχης Αιμίλιος Τοφαλλής, ο οποίος είχε προσφύγει στο Εκλογοδικείο μετά την εκλογή Σάββα Σάββα, ως επίσης και η Ξένια Κωνσταντίνου, η οποία είναι μέλος του κοινοτικού συμβουλίου και συγκεκριμένα Αντιπρόεδρος του.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Έφορος Αναπληρωματικής Εκλογής, Αναπληρώτρια Έπαρχος Λεμεσού, Ηλέκτρα Παναγιώτου, δικαίωμα ψήφου έχουν 211 εκλογείς, οι οποίοι καλούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην μοναδική κάλπη, που βρίσκεται στα γραφεία στου κοινοτικού συμβουλίου.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 18:00 με διάλειμμα μιας ώρας (12:00-13:00), ενώ η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει επί τόπου, όπως και η τελετή ανακήρυξης του νέου κοινοτάρχη Άλασσας,

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η ενημέρωση του Γραφείου Επιτρόπου Επικοινωνιών για την υποχρεωτική ταυτοποίηση προπληρωμένων SIM
Υπ. Άμυνας: Επιτακτική ανάγκη να τεθεί η ενίσχυση αμυντικών δυνατοτήτων ως ύψιστη προτεραιότητα
Αποκαταστάθηκε βλάβη σε αγωγό υδροδότησης στη Λεμεσό
Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα για τον θάνατο του 33χρονου μεταμοσχευμένου-«Κανονικά πρέπει να το έχουμε μέχρι αύριο»
Χ. Παρπαρίνου: Η φωνή τους ακούγεται δυνατά στο εξωτερικό, αλλά αγνοείται στο σπίτι τους
Επιστολή στον ΓΓ του ΟΗΕ από τ/κ σύνδεσμο που ζητά αναγνώριση ψευδοκράτους
Απαντά στην Ελεγκτική το Τμήμα Δασών-«Τα δύο έργα εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς»
Στις 22 Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΑΑΕΙ Κύπρου και Στρατιωτικές Σχολές Ελλάδας
Διευκρινίσεις από Τμήμα Αλιείας-«Μόνο ένα περιστατικό ρύπανσης από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού»
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού