Άγρια συμπλοκή 200 ατόμων έξω από αρτοποιείο στη Λεμεσό-Ρόπαλα, πέτρες, φωτιές και συλλήψεις

Άγρια συμπλοκή με την εμπλοκή περίπου 200 ατόμων σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, έξω από αρτοποιείο στη Λεμεσό, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στους πολίτες και θέτοντας σε κινητοποίηση την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:30 λήφθηκε πληροφορία στις Αρχές ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός νεαρών ήταν συγκεντρωμένος έξω από αρτοποιείο στην Αγία Φύλα, με τους περισσότερους να φορούν κουκούλες, να κρατούν ρόπαλα και να παίζουν ξύλο, ενώ υπήρχε ρίψη πετρών και άλλων αντικειμένων, καθώς και πρόκληση φωτιών.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, οι οποίες εντόπισαν τους νεαρούς, ωστόσο δεν μπορούσαν να επέμβουν, λόγω του μεγάλου αριθμού των εμπλεκομένων.

Ακολούθως, σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε ανάκληση προσωπικού και μέλη της Δύναμης επέστρεψαν στο σημείο, όπου ήδη είχαν διαφύγει αρκετά πρόσωπα, ωστόσο στο μέρος υπήρχαν και πάλι δεκάδες νεαροί, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε δεκατρείς συλλήψεις, εκ των οποίων οι εννέα ανήλικοι.

Δειτε Επισης

Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Τουρίστρια στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αναρίτας-Κάηκαν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση
Λαμβάνονται καταθέσεις για τους πυροβολισμούς σε εταιρεία στη Λεμεσό-Νέες έρευνες στο σημείο
Έντεκα διακινητές και μετανάστες επιχειρούσαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές-Συνελήφθησαν από τις Βάσεις
Χάθηκαν τα ίχνη της 26χρονης Κατερίνας από το χώρο διαμονής της (pic)
Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από φούρνο μικροκυμάτων-Περαστικός διέσωσε ηλικιωμένη και οικιακή βοηθό
Έρευνα σε οικία αποκάλυψε ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλο-Συνελήφθη 46χρονος